Giriş Kayıt
Thomas Q. Napper

Thomas Q. Napper (47)


Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Yönetmen

Thomas Q. Napper, 26 Haziran 1970 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen asistanı, oyuncu, yönetmen. The Soloist (2009), Aşk ve Gurur (2005), Kefaret (2007), (2017) Güzel ve Çirkin (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Haziran 1970
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Thomas Napper
Takma İsmi: Napper Unit
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mary Poppins Dönüyor
2018 Aile Yönetmen Asistanı    
2017 47 Aksiyon Yönetmen 6.5 1,318

Güzel ve Çirkin
2017 47 Aile Yönetmen Asistanı 7.3 179,266
2015 45 Macera Yönetmen Asistanı 5.8 50,281

Sihirli Orman
2014 44 Macera Yönetmen Asistanı 6.0 113,289
2012 42 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 77,709
2009 39 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 45,882

Kefaret
2007 37 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 208,923

Aşk ve Gurur
2005 35 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 211,008
2000 30 Komedi Oyuncu 7.1 899
1999 29 Dram Yönetmen Asistanı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017