Giriş Kayıt
Anna Rosa Napoli

Anna Rosa Napoli


Editör, Editör

Anna Rosa Napoli, editör, editör. Uykusuz (2001), Il fantasma dell'opera (1998), Scarlet Diva (2000), Elveda Aşkım (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anna R. Napoli | Anna Napoli
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Editör 6.1 98

Elveda Aşkım
2006 Suç Editör 6.9 1,068
2003 Aksiyon Editör    

Uykusuz
2001 Gizem Editör 6.3 5,071
2001 Dram Editör 7.7 217
2000 Dram Editör 5.2 1,845

Erkek Severse
2000 Komedi Editör 6.8 58
1999 Suç Editör 4.8 286
1998 Korku Editör 4.2 4,413
1989 Fantastik Editör 5.4 273
1988 Gerilim Editör 6.6 195
1985 Dram Editör 6.4 95
1982 Dram Editör 7.2 148

Kirli, Çirkin ve Kötü
1976 Komedi Editorial Department 7.9 5,460
1976 Komedi Editorial Department 6.6 199
1967 Komedi Editorial Department 6.7 189
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,022) Kidnap (4,054) The Fate of the Furious (3,922) The Boss Baby (2,718) Contratiempo (1,863) Dangal (1,690) The Great Wall (1,475) The LEGO Batman Movie (1,314) Get Out (1,305) The Shack (1,144)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,590) American Gods (5,735) Fargo (4,760) Lucifer (4,647) The 100 (2,817) Into the Badlands (2,692) Arrow (2,594) The Flash (1,871) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,766)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017