Giriş Kayıt
Felicia Nalivansky

Felicia Nalivansky


Yapımcı

Felicia Nalivansky, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Ferovious Felicia vs Frankie Fibroid | Frightleesh
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi 7.5 38,431

Simpsonlar: Sinema Filmi
2007 Animasyon Yapımcı 7.4 267,047
2007 Animasyon Yapımcı    
2004 Animasyon Yapımcı    

Benden Bu Kadar
1997 Komedi Çeşitli 7.7 232,239

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Çeşitli 7.3 197,828
1996 Komedi Çeşitli 7.1 56,878
1995 Animasyon Çeşitli    

Simpsonlar
1989 Animasyon Yapımcı
Çeşitli
8.8 284,673
Film Altyazıları
Live by Night (9,725) Resident Evil: The Final Chapter (8,720) Hidden Figures (4,634) Rogue One (4,197) Patriots Day (4,193) Assassin's Creed (3,688) Split (3,460) Allied (3,442) Paterson (3,256) Why Him? (1,724)
Dizi Altyazıları
Legion (9,828) Arrow (5,911) The 100 (4,298) The Flash (3,682) The Expanse (3,556) Black Sails (3,432) Designated Survivor (3,024) Colony (2,810) The Originals (2,780) Vikings (2,370)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017