Giriş Kayıt
Felicia Nalivansky

Felicia Nalivansky


Yapımcı

Felicia Nalivansky, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Ferovious Felicia vs Frankie Fibroid | Frightleesh
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi 7.4 66,082

Simpsonlar: Sinema Filmi
2007 Animasyon Yapımcı 7.4 276,691

Benden Bu Kadar
1997 Komedi Çeşitli 7.7 241,000

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Çeşitli 7.3 207,297
1996 Komedi Çeşitli 7.1 59,448
1995 Animasyon Çeşitli    

Simpsonlar
1989 Animasyon Yapımcı
Çeşitli
8.8 304,234
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018