Giriş Kayıt
Kazuto Nakazawa

Kazuto Nakazawa (49)


Animasyon, Yönetmen, Sanat Bölümü, Yönetmen Asistanı

Kazuto Nakazawa, 04 Mart 1968 doğumlu animasyon, yönetmen, sanat bölümü, yönetmen asistanı. Buhar Çocuk (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Mart 1968
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Animasyon 8.2 2,619
2014 46 Animasyon Animasyon 7.4 928
2012 Animasyon Sanat Bölümü 8.4 972
2012 Animasyon Sanat Bölümü 8.6 1,656
2011 Animasyon Animasyon 8.2 33
2010 Animasyon Animasyon 7.9 212
2008 40 Animasyon Yönetmen 7.2 556
2007 39 Animasyon Yönetmen 7.1 830
2006 Animasyon Animasyon 8.1 7,769
2006 Animasyon Yönetmen Asistanı 7.7 3,772

Buhar Çocuk
2004 36 Animasyon Animasyon 6.9 13,849
2004 Animasyon Animasyon
Senarist
Yönetmen
8.6 28,556
2003 35 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.1 815,856
2003 35 Animasyon Animasyon 7.5 5,156
2003 35 Dram Animasyon 7.6 3,934

Digimon: İlk Film
2000 32 Animasyon Animasyon 5.9 5,268
1999 Macera Animasyon 5.8 225
1998 30 Animasyon Animasyon    
1998 30 Animasyon Animasyon    
1996 Macera Animasyon 6.8 56
1995 27 Animasyon Animasyon 5.6 59
1995 27 Animasyon Animasyon 7.1 603
1995 27 Macera Animasyon    
1994 Animasyon Animasyon 7.8 14
1993 25 Animasyon Animasyon 6.7 640
1992 Animasyon Yönetmen 8.2 1,000
1991 23 Aksiyon Animasyon 6.9 1,398
1987 19 Animasyon Animasyon    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,875) Stronger (5,291) The Foreigner (3,929) Flatliners (3,592) Dunkirk (2,883) Beyond Skyline (2,070) American Made (1,936) Loving Vincent (1,672) Kingsman: The Golden Circle (1,665) It (1,556)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017