Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Genken Nakaoka

Genken Nakaoka


Kameraman

Genken Nakaoka, kameraman. Rasomon: Sarı Irkın Şehveti (1950), Alacakaranlık Samurayı (2002), Mahfuz Kılıç (2004), Kozure Ôkami: Oya no kokoro ko no kokoro (1972) gibi yapımlarla biliniyor.08 Mart 2009 tarihinde (39 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 08 Mart 2009
Diğer Bir İsmi: Gengon Nakaoka | Gen Nakaoke
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mahfuz Kılıç
2004 Dram Kameraman 7.8 4,752

Alacakaranlık Samurayı
2002 Dram Kameraman 8.1 18,263
1992 Dram Kameraman 6.9 82
1992 Dram Kameraman 7.2 132
1991 Suç Kameraman 6.6 120
1989 Dram Kameraman 7.3 442
1989 Aksiyon Kameraman 6.9 95
1973 Aksiyon Kameraman 7.1 857
1973 Aksiyon Kameraman 7.1 199
1972 Aksiyon Kameraman 7.8 2,608
1971 Aksiyon Kameraman 7.5 8
1970 Dram Kameraman 7.1 1,768
1969 Aksiyon Kameraman 6.9 28

Devil's Temple
1969 Dram Kameraman 7.5 69
1967 Aksiyon Kameraman 7.2 678
1966 Dram Kameraman 7.2 512
1964 Dram Kameraman 7.2 101
1963 Dram Kameraman 6.7 164
1962 Dram Kameraman 7.0 30
1960 Dram Kameraman 7.1 96
1959 Dram Kameraman 6.7 179
1955 Dram Kameraman 7.5 657
1954 Dram Kameraman 7.7 572

Rasomon: Sarı Irkın Şehveti
1950 Suç Kameraman 8.3 107,198
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017