Giriş Kayıt
Yûki Nakao

Yûki Nakao


Oyuncu

Yûki Nakao, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Oyuncu 7.4 1,083
2011 Animasyon Oyuncu    

The Place Promised in Our Early Days
2004 Animasyon Oyuncu 7.2 9,182
2001 Animasyon Oyuncu    
1996 Animasyon Oyuncu 8.7 8,714
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (21,323) Blade Runner 2049 (3,522) Jigsaw (2,524) Geostorm (2,328) Last Flag Flying (1,706) The Man from Earth: Holocene (1,493) Dunkirk (1,316) It (1,048) The Foreigner (1,015) Justice League (810)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,712) Shameless (6,121) Black Mirror (5,884) Star Trek: Discovery (3,401) The Big Bang Theory (3,302) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,168) Supernatural (3,105) The X Files (2,108) The Gifted (1,965) The Blacklist (1,626)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018