Giriş Kayıt
Saemi Nakamura

Saemi Nakamura


Oyuncu

Saemi Nakamura, oyuncu. Truman Şov (1998) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Saimi Nakamura
Boyu: 1.51 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kubo ve Sihirli Telleri
2016 Animasyon Oyuncu 7.8 92,620
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 378,284

Suikastçı
2007 Aksiyon Çeşitli 6.3 78,131

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Çeşitli 5.6 229,882

Kahramanlar
2006 Dram Oyuncu 7.6 213,474
2003 Dram Oyuncu 8.5 38,459
2000 Animasyon Oyuncu 6.7 10,148

Aşkın Sırları
1999 Dram Oyuncu 6.8 12,682

Köstebek
1999 Biyografi Oyuncu 7.9 144,558

Truman Şov
1998 Dram Oyuncu 8.1 781,067

Mesaj
1997 Dram Oyuncu 7.4 224,962
1997 Dram Oyuncu 6.1 250

Çılgın Lise
1996 Komedi Oyuncu 5.5 10,882
1995 Komedi Oyuncu 4.0 6,292
1995 Aksiyon Oyuncu 3.9 162

Katil Doğanlar
1994 Suç Oyuncu 7.3 191,478
Dizi Altyazıları
Westworld (5,434) The Flash (4,198) The 100 (3,902) La casa de papel (3,289) The Expanse (2,468) Legion (2,238) Supernatural (1,790) Colony (1,586) Krypton (1,561) The Big Bang Theory (1,327)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018