Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Saemi Nakamura

Saemi Nakamura


Oyuncu

Saemi Nakamura, oyuncu. Truman Şov (1998) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Saimi Nakamura
Boyu: 1.51 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kubo ve Sihirli Telleri
2016 Animasyon Oyuncu 7.9 48,677
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 339,211

Suikastçı
2007 Aksiyon Çeşitli 6.3 74,295

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Çeşitli 5.6 217,193

Kahramanlar
2006 Dram Oyuncu 7.7 205,582
2003 Dram Oyuncu 8.5 35,119
2000 Animasyon Oyuncu 6.7 10,148

Aşkın Sırları
1999 Dram Oyuncu 6.8 12,423

Köstebek
1999 Biyografi Oyuncu 7.9 136,583

Truman Şov
1998 Dram Oyuncu 8.1 697,532

Mesaj
1997 Dram Oyuncu 7.4 207,429
1997 Dram Oyuncu 6.1 250

Çılgın Lise
1996 Komedi Oyuncu 5.5 10,882
1995 Komedi Oyuncu 4.0 6,292
1995 Aksiyon Oyuncu 3.9 162

Katil Doğanlar
1994 Suç Oyuncu 7.3 178,347
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017