Giriş Kayıt
Saemi Nakamura

Saemi Nakamura


Oyuncu

Saemi Nakamura, oyuncu. Truman Şov (1998) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Saimi Nakamura
Boyu: 1.51 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kubo ve Sihirli Telleri
2016 Animasyon Oyuncu 7.9 65,824
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 350,566

Suikastçı
2007 Aksiyon Çeşitli 6.3 74,927

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Çeşitli 5.6 218,870

Kahramanlar
2006 Dram Oyuncu 7.7 206,863
2003 Dram Oyuncu 8.5 35,559
2000 Animasyon Oyuncu 6.7 10,148

Aşkın Sırları
1999 Dram Oyuncu 6.8 12,423

Köstebek
1999 Biyografi Oyuncu 7.9 137,861

Truman Şov
1998 Dram Oyuncu 8.1 711,058

Mesaj
1997 Dram Oyuncu 7.4 210,464
1997 Dram Oyuncu 6.1 250

Çılgın Lise
1996 Komedi Oyuncu 5.5 10,882
1995 Komedi Oyuncu 4.0 6,292
1995 Aksiyon Oyuncu 3.9 162

Katil Doğanlar
1994 Suç Oyuncu 7.3 180,558
Film Altyazıları
Live by Night (9,734) Resident Evil: The Final Chapter (8,751) Hidden Figures (4,636) Rogue One (4,209) Patriots Day (4,198) Assassin's Creed (3,713) Split (3,467) Allied (3,446) Paterson (3,260) Why Him? (1,747)
Dizi Altyazıları
Legion (4,366) The 100 (3,955) Arrow (3,207) Black Sails (3,126) The Expanse (3,028) The Originals (2,741) Colony (2,570) The Flash (2,234) The Last Kingdom (2,138) Vikings (2,000)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017