Giriş Kayıt
Saemi Nakamura

Saemi Nakamura


Oyuncu

Saemi Nakamura, oyuncu. Truman Şov (1998) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Saimi Nakamura
Boyu: 1.51 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kubo ve Sihirli Telleri
2016 Animasyon Oyuncu 7.9 58,893
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 342,165

Suikastçı
2007 Aksiyon Çeşitli 6.3 74,633

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Çeşitli 5.6 217,967

Kahramanlar
2006 Dram Oyuncu 7.7 206,296
2003 Dram Oyuncu 8.5 35,356
2000 Animasyon Oyuncu 6.7 10,148

Aşkın Sırları
1999 Dram Oyuncu 6.8 12,423

Köstebek
1999 Biyografi Oyuncu 7.9 137,244

Truman Şov
1998 Dram Oyuncu 8.1 704,715

Mesaj
1997 Dram Oyuncu 7.4 209,056
1997 Dram Oyuncu 6.1 250

Çılgın Lise
1996 Komedi Oyuncu 5.5 10,882
1995 Komedi Oyuncu 4.0 6,292
1995 Aksiyon Oyuncu 3.9 162

Katil Doğanlar
1994 Suç Oyuncu 7.3 179,566
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,311) Doctor Strange (6,817) Allied (6,432) Moana (4,862) John Wick: Chapter 2 (4,183) Lion (3,552) Arrival (3,207) Forushande (2,957) Split (2,280) Hacksaw Ridge (2,263)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,440) Supernatural (4,711) The Expanse (4,344) Vikings (4,139) Suits (3,692) The Big Bang Theory (2,531) Sherlock (2,491) Arrow (2,053) Legion (2,001) Blindspot (1,880)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017