Giriş Kayıt
Saemi Nakamura

Saemi Nakamura


Oyuncu

Saemi Nakamura, oyuncu. Truman Şov (1998) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Saimi Nakamura
Boyu: 1.51 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kubo ve Sihirli Telleri
2016 Animasyon Oyuncu 7.9 70,114
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 353,397

Suikastçı
2007 Aksiyon Çeşitli 6.3 75,190

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Çeşitli 5.6 219,635

Kahramanlar
2006 Dram Oyuncu 7.7 207,396
2003 Dram Oyuncu 8.5 35,739
2000 Animasyon Oyuncu 6.7 10,148

Aşkın Sırları
1999 Dram Oyuncu 6.8 12,423

Köstebek
1999 Biyografi Oyuncu 7.9 138,441

Truman Şov
1998 Dram Oyuncu 8.1 715,827

Mesaj
1997 Dram Oyuncu 7.4 211,687
1997 Dram Oyuncu 6.1 250

Çılgın Lise
1996 Komedi Oyuncu 5.5 10,882
1995 Komedi Oyuncu 4.0 6,292
1995 Aksiyon Oyuncu 3.9 162

Katil Doğanlar
1994 Suç Oyuncu 7.3 181,437
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,172) Silence (1,869) Gold (1,838) Logan (1,293) The Fate of the Furious (1,032) Fifty Shades Darker (995) Get Out (958) Split (887) La La Land (861) The Age of Shadows (779)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,824) The Flash (6,212) Gotham (2,846) Into the Badlands (2,609) Fargo (1,469) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,358) Vikings (1,269) Billions (1,229) The Blacklist (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017