Giriş Kayıt
Shôko Nakahara

Shôko Nakahara (46)


Oyuncu

Shôko Nakahara, 09 Temmuz 1970 Kumamoto, Japonya doğumlu oyuncu. Bijitâ Q (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1970
Doğum Yeri: Kumamoto, Japonya
Diğer Bir İsmi: Showko Nakahara
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 43 Belgesel Oyuncu 7.2 1,390
2009 39 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,945

Tokyo Vahşet Polisi
2008 38 Aksiyon Oyuncu 6.0 9,028
2008 38 Fantastik Oyuncu 6.8 137
2006 36 Dram Oyuncu 6.2 8
2005 35 Korku Oyuncu 5.1 10
2005 Korku Oyuncu    

Sodom the Killer
2004 34 Aksiyon Oyuncu 4.9 38
2004 Komedi Oyuncu 7.3 44
2001 31 Komedi Oyuncu 6.8 11,515
1999 29 Dram Oyuncu 6.9 1,794
1997 27 Komedi Oyuncu    
1991 21 Dram Oyuncu 4.1 188
1980 10 Komedi Oyuncu 5.9 391
Dizi Altyazıları
The Flash (5,464) Black Sails (4,511) Into the Badlands (4,003) Iron Fist (2,794) Vikings (1,929) Legion (1,683) Game of Thrones (1,459) Arrow (1,400) Billions (1,377) The 100 (1,339)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017