Giriş Kayıt
Sahira Nair

Sahira Nair


Oyuncu, Yönetmen Asistanı, Sanat Bölümü

Sahira Nair, oyuncu, yönetmen asistanı, sanat bölümü. Adaş (2006) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şefkat
2009 Suç Çeşitli 5.5 6,767

Küs Kardeşler Limited Şirketi
2007 Macera Yönetmen Asistanı 7.2 147,425

Adaş
2006 Dram Oyuncu 7.6 16,946

Muson Düğünü
2001 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
7.4 19,711
1991 Romantik Oyuncu 6.6 4,062
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017