Giriş Kayıt
Sahira Nair

Sahira Nair


Oyuncu, Yönetmen Asistanı, Sanat Bölümü

Sahira Nair, oyuncu, yönetmen asistanı, sanat bölümü. Adaş (2006) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şefkat
2009 Suç Çeşitli 5.5 6,767

Küs Kardeşler Limited Şirketi
2007 Macera Yönetmen Asistanı 7.2 148,901

Adaş
2006 Dram Oyuncu 7.6 16,946

Muson Düğünü
2001 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
7.4 19,711
1991 Romantik Oyuncu 6.6 4,064
Film Altyazıları
Baywatch (12,421) 6 Days (2,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,875) Dangal (2,500) Dunkirk (1,873) Lady Macbeth (1,375) King Arthur: Legend of the Sword (1,273) Security (1,252) Wakefield (1,119) Alien: Covenant (1,057)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (126,858) Rick and Morty (4,822) The Defenders (3,566) The Strain (3,257) Suits (2,117) Preacher (1,618) Mr. Mercedes (1,487) The Last Ship (1,357) Fargo (1,303) The Sinner (1,207)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017