Giriş Kayıt
Sahira Nair

Sahira Nair


Oyuncu, Yönetmen Asistanı, Sanat Bölümü

Sahira Nair, oyuncu, yönetmen asistanı, sanat bölümü. Adaş (2006) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şefkat
2009 Suç Çeşitli 5.5 6,767

Küs Kardeşler Limited Şirketi
2007 Macera Yönetmen Asistanı 7.2 151,146

Adaş
2006 Dram Oyuncu 7.6 17,273

Muson Düğünü
2001 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
7.4 19,711
1991 Romantik Oyuncu 6.6 4,064
Film Altyazıları
Dunkirk (5,813) The Mountain Between Us (3,811) It (3,773) Stronger (2,016) Mother! (1,873) American Made (1,704) Kingsman: The Golden Circle (1,636) Loving Vincent (1,030) The Foreigner (835) Detroit (760)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,097) Shameless (6,482) Game of Thrones (3,596) Mr. Robot (3,383) Supernatural (2,030) Lucifer (1,748) Manhunt: Unabomber (1,727) Peaky Blinders (1,626) Outlander (1,583) Designated Survivor (1,552)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017