Giriş Kayıt
Patrice Naiambana

Patrice Naiambana


Oyuncu

Patrice Naiambana, Ghana doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Ghana
Diğer Bir İsmi: Patric Naiambana
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 6.8 315,235
2014 Dram Oyuncu 5.7 16,231
2009 Biyografi Oyuncu 6.0 240

İskoçyalı 5
2007 Aksiyon Oyuncu 3.1 7,893
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,534
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,880
Film Altyazıları
Baywatch (16,340) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,481) Dangal (2,696) 6 Days (2,628) Dunkirk (2,433) Lady Macbeth (2,379) Security (1,976) King Arthur: Legend of the Sword (1,502) Wakefield (1,395) Alien: Covenant (1,156)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (136,858) The Defenders (5,793) Rick and Morty (4,456) The Strain (3,115) Suits (2,208) The Sinner (1,698) Mr. Mercedes (1,527) Fargo (1,330) Breaking Bad (1,190) Preacher (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017