Giriş Kayıt
Patrice Naiambana

Patrice Naiambana


Oyuncu

Patrice Naiambana, Ghana doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Ghana
Diğer Bir İsmi: Patric Naiambana
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 6.8 319,609
2014 Dram Oyuncu 5.7 16,231
2009 Biyografi Oyuncu 6.0 240

İskoçyalı 5
2007 Aksiyon Oyuncu 3.1 7,893
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,573
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,910
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017