Giriş Kayıt
Patrice Naiambana

Patrice Naiambana


Oyuncu

Patrice Naiambana, Ghana doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Ghana
Diğer Bir İsmi: Patric Naiambana
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 6.8 326,351
2014 Dram Oyuncu 5.7 16,595
2009 Biyografi Oyuncu 6.0 240

İskoçyalı 5
2007 Aksiyon Oyuncu 3.1 7,893
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,689
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,950
Film Altyazıları
Blade Runner 2049 (3,820) Last Flag Flying (3,715) The Man from Earth: Holocene (3,560) Jigsaw (3,532) Thor: Ragnarok (3,522) Geostorm (3,294) The Open House (1,257) Dunkirk (1,250) It (1,019) The Foreigner (1,018)
Dizi Altyazıları
Vikings (21,099) Black Mirror (6,046) Supernatural (4,296) The Big Bang Theory (3,821) Shameless (3,463) The Flash (3,450) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,268) The Blacklist (2,156) Knightfall (1,793) The X Files (1,771)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018