Giriş Kayıt
Patrice Naiambana

Patrice Naiambana


Oyuncu

Patrice Naiambana, Ghana doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Ghana
Diğer Bir İsmi: Patric Naiambana
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 6.8 302,320
2014 Dram Oyuncu 5.6 15,835
2009 Biyografi Oyuncu 6.0 240

İskoçyalı 5
2007 Aksiyon Oyuncu 3.1 7,893
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,383
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,772
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,379) Passengers (9,039) Doctor Strange (5,429) Arrival (4,088) Fences (3,431) Assassin's Creed (3,291) Allied (3,129) Hacksaw Ridge (2,649) Moana (2,122) Forushande (1,714)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,145) Taboo (9,827) The 100 (9,224) Legion (8,893) The Big Bang Theory (6,600) Black Sails (6,460) Arrow (5,200) Vikings (4,107) The Expanse (3,641) The Flash (3,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017