Giriş Kayıt
Rob Nagle

Rob Nagle (47)


Oyuncu

Robert Paul Nagle, 03 Eylül 1970 Eugene, Oregon, ABD doğumlu oyuncu. Amerikan Pastası Düğün (2003) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Paul Nagle
Doğum Tarihi: 03 Eylül 1970
Doğum Yeri: Eugene, Oregon, ABD
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özel Bir Gün
2016 46 Komedi Oyuncu 5.6 22,624
2015 45 Biyografi Oyuncu 7.9 147,397
2015 45 Komedi Oyuncu 4.0 674
2015 45 Aksiyon Oyuncu 5.1 54

Yılbaşı Gecesi
2011 41 Komedi Oyuncu 5.7 70,993

Başımıza Gelenler
2010 40 Komedi Oyuncu 6.6 103,977
2010 40 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 10
2010 40 Romantik Oyuncu    
2009 39 Dram Oyuncu 6.7 45,882
2008 Komedi Oyuncu 7.7 8,592
2006 36 Dram Oyuncu 5.7 494

Dick Ve Jane İşbaşında
2005 35 Komedi Oyuncu 6.1 117,405

Şut ve Gool
2005 35 Komedi Çeşitli 5.6 31,824

Ölüm Hattı
2004 34 Aksiyon Oyuncu 6.5 82,890

Amerikan Pastası Düğün
2003 33 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.3 171,840

Süper Ot
2001 31 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.3 45,866

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 69,720
2000 30 Dram Oyuncu    

Dawson's Creek 5
1998 Dram Oyuncu 6.6 29,445

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Oyuncu 8.2 109,538
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017