Giriş Kayıt
Rob Nagle

Rob Nagle (47)


Oyuncu

Robert Paul Nagle, 03 Eylül 1970 Eugene, Oregon, ABD doğumlu oyuncu. (2003) Amerikan Pastası Düğün (2003), (2016) Özel Bir Gün (2016), (2018) Bad Samaritan (2018), (2015) Fishing Naked (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Paul Nagle
Doğum Tarihi: 03 Eylül 1970
Doğum Yeri: Eugene, Oregon, ABD
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.3 1,438

Özel Bir Gün
2016 46 Komedi Oyuncu 5.6 25,406
2015 45 Biyografi Oyuncu 7.9 155,432
2015 45 Komedi Oyuncu 4.0 674
2015 45 Aksiyon Oyuncu 5.1 54

Yılbaşı Gecesi
2011 41 Komedi Oyuncu 5.7 73,268

Başımıza Gelenler
2010 40 Komedi Oyuncu 6.6 107,163
2010 40 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 10
2010 40 Romantik Oyuncu    
2009 39 Dram Oyuncu 6.7 46,987
2008 Komedi Oyuncu 7.7 8,592
2006 36 Dram Oyuncu 5.7 494

Dick Ve Jane İşbaşında
2005 35 Komedi Oyuncu 6.1 120,409

Şut ve Gool
2005 35 Komedi Çeşitli 5.6 32,580

Ölüm Hattı
2004 34 Aksiyon Oyuncu 6.5 84,555

Amerikan Pastası Düğün
2003 33 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.3 175,813

Süper Ot
2001 31 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.3 47,718

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 71,016
2000 30 Dram Oyuncu    

Dawson's Creek 5
1998 Dram Oyuncu 6.6 30,319

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Oyuncu 8.2 112,606
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018