Giriş Kayıt
Toshiyuki Nagashima

Toshiyuki Nagashima (60)


Oyuncu

Toshiyuki Nagashima, 21 Ekim 1956 Chiba, Japonya doğumlu oyuncu. Gamera 2: Region shurai (1996), Gojira tai Megagirasu: Jî shômetsu sakusen (2000), Fukkatsu no hi (1980), (1989) Gojira vs. Biorante (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ekim 1956
Doğum Yeri: Chiba, Japonya
Burcu: Terazi
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 51 Dram Oyuncu 5.7 95
2007 51 Dram Oyuncu 6.6 85
2006 50 Dram Oyuncu 6.6 99
2004 48 Dram Oyuncu 5.5 13
2002 46 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,903
2001 45 Oyuncu    
2001 Oyuncu    
2000 44 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,103
2000 44 Korku Oyuncu 6.4 431
1997 41 Aksiyon Oyuncu 6.6 138
1996 40 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,425

Five Women
1996 40 Aksiyon Oyuncu 6.2 320
1995 39 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,971
1995 39 Dram Oyuncu 7.1 123
1994 38 Oyuncu 7.2 36
1989 33 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,311
1988 32 Korku Oyuncu 7.0 141
1987 31 Dram Oyuncu    
1985 29 Biyografi Oyuncu 7.9 5,375
1981 25 Dram Oyuncu    
1980 24 Dram Oyuncu 6.8 116
1980 24 Macera Oyuncu 6.4 1,567
1978 22 Dram Oyuncu 6.9 80
1978 22 Oyuncu 7.1 70
Dizi Altyazıları
Taboo (9,163) The 100 (8,842) Supernatural (6,430) The Big Bang Theory (5,692) Black Sails (5,217) Legion (3,954) Vikings (3,312) Blindspot (3,141) Arrow (3,030) Colony (2,304)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017