Giriş Kayıt
Takayuki Nagasawa

Takayuki Nagasawa


Yapımcı, Müzisyen

Takayuki Nagasawa, yapımcı, müzisyen.

Diğer Bir İsmi: Taka Nagasawa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Animasyon Yapımcı 7.0 108
2004 Animasyon Yapımcı 7.1 837
2003 Animasyon Yapımcı 7.2 313
2003 Animasyon Müzik    
2001 Aksiyon Yapımcı    
2000 Animasyon Yapımcı 7.8 23,273
1998 Animasyon Yapımcı    
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (16,791) Blade Runner 2049 (3,854) Jigsaw (2,908) Geostorm (2,649) Last Flag Flying (2,572) The Man from Earth: Holocene (2,541) The Open House (1,397) Dunkirk (1,343) The Foreigner (1,159) It (1,127)
Dizi Altyazıları
Vikings (17,381) Black Mirror (6,298) Supernatural (5,030) The Big Bang Theory (4,461) Shameless (4,451) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,904) Star Trek: Discovery (2,488) The Blacklist (2,473) The Flash (2,099) The X Files (2,065)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018