Giriş Kayıt
Takayuki Nagasawa

Takayuki Nagasawa


Yapımcı, Müzisyen

Takayuki Nagasawa, yapımcı, müzisyen.

Diğer Bir İsmi: Taka Nagasawa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Animasyon Yapımcı 7.0 108
2004 Animasyon Yapımcı 7.1 837
2003 Animasyon Yapımcı 7.2 313
2003 Animasyon Müzik    
2001 Aksiyon Yapımcı    
2000 Animasyon Yapımcı 7.8 23,273
1998 Animasyon Yapımcı    
Dizi Altyazıları
The Flash (10,614) Better Call Saul (6,026) Fargo (5,292) Lucifer (4,319) Arrow (4,240) The 100 (4,060) Gotham (3,633) 12 Monkeys (2,875) American Gods (2,733) Supernatural (2,733)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017