Giriş Kayıt
Masayoshi Nogami

Masayoshi Nogami (70)


Oyuncu

Masayoshi Nogami, 02 Mart 1940 Shiranuka-gun, Hokkaido Prefecture, Japonya doğumlu oyuncu. Kôfun!! (1969) yapımıyla biliniyor.22 Aralık 2010 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 02 Mart 1940
Ölüm Tarihi: 22 Aralık 2010
Doğum Yeri: Shiranuka-gun, Hokkaido Prefecture, Japonya
Diğer Bir İsmi: Seigi Nogami
Burcu: Balık
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 70 Yetişkin Oyuncu 5.8 17
2008 68 Dram Oyuncu 5.7 143
2008 68 Dram Oyuncu 6.3 18

Büyülü Tat
2008 68 Komedi Oyuncu 6.3 7,135
2005 65 Suç Oyuncu    
2003 63 Komedi Oyuncu 5.9 612
2001 61 Komedi Oyuncu 5.1 1,412
1998 58 Dram Oyuncu    
1986 46 Oyuncu 6.0 40
1983 43 Oyuncu 5.9 14
1983 43 Dram Oyuncu 5.7 72
1967 27 Dram Oyuncu 6.4 51
1965 25 Dram Oyuncu 6.9 45
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (9,425) Assassin's Creed (8,724) Doctor Strange (4,996) Allied (4,218) Moana (2,922) Arrival (2,640) Forushande (2,624) Split (2,441) Passengers (2,326) Lion (2,111)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,588) The Flash (5,814) Vikings (4,136) Supernatural (3,193) Blindspot (2,825) Suits (2,481) Sherlock (2,430) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,096) Black Sails (1,980) The Big Bang Theory (1,889)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017