Giriş Kayıt
Ichirô Nagai

Ichirô Nagai (82)


Oyuncu

Ichirô Nagai, 10 Mayıs 1931 Osaka, Japonya doğumlu oyuncu. Urusei yatsura (1986) yapımıyla biliniyor.27 Ocak 2014 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Mayıs 1931
Ölüm Tarihi: 27 Ocak 2014
Doğum Yeri: Osaka, Japonya
Diğer Bir İsmi: Ichiroh Nagai | Ichirô Washio
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 82 Aksiyon Oyuncu 7.1 666
2011 80 Komedi Oyuncu    
2011 Animasyon Oyuncu 8.9 20,801
2010 79 Animasyon Oyuncu    
2009 78 Animasyon Oyuncu 6.6 139

Yaz Savaşları
2009 78 Animasyon Oyuncu 7.6 17,179
2009 Aksiyon Oyuncu 7.2 34
2009 Animasyon Oyuncu 8.4 14,138
2008 77 Kısa Metraj Oyuncu    
2007 Animasyon Oyuncu 6.7 177
2005 Animasyon Oyuncu 7.0 88
2003 72 Animasyon Oyuncu 7.4 731
2001 70 Animasyon Oyuncu 7.6 847
2000 69 Animasyon Oyuncu 7.8 23,273
1998 67 Animasyon Oyuncu 7.2 14
1998 67 Animasyon Oyuncu 7.0 77

Dedektif Conan
1996 Animasyon Oyuncu 8.4 6,790
1995 64 Animasyon Oyuncu 7.6 2,487
1995 Animasyon Oyuncu 8.6 37,613
1995 64 Oyuncu    
1994 63 Animasyon Oyuncu    
1993 62 Animasyon Oyuncu 7.9 27,664
1993 62 Animasyon Oyuncu    
1991 60 Animasyon Oyuncu 6.5 136
1991 60 Animasyon Oyuncu 7.7 13,688
1991 60 Animasyon Oyuncu 7.2 1,476
1991 60 Animasyon Oyuncu    
1991 60 Animasyon Oyuncu    
1991 60 Komedi Oyuncu 7.2 674
1991 60 Aksiyon Oyuncu    
1990 59 Animasyon Oyuncu    
1989 58 Animasyon Oyuncu    
1989 58 Animasyon Oyuncu    
1989 58 Animasyon Oyuncu    
1989 58 Animasyon Oyuncu    
1989 58 Aksiyon Oyuncu 7.2 222
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 44,443
1989 58 Animasyon Oyuncu    
1989 58 Aksiyon Oyuncu 6.6 169

Demon City Shinjuku
1988 57 Animasyon Oyuncu    
1988 57 Aile Oyuncu 7.2 937
1988 57 Animasyon Oyuncu 7.2 828
1988 57 Animasyon Oyuncu 7.2 196
1987 56 Animasyon Oyuncu    
1987 56 Animasyon Oyuncu 6.8 3,854
1987 56 Animasyon Oyuncu    
1987 56 Animasyon Oyuncu    
1986 55 Animasyon Oyuncu 5.8 148

Gökteki Kale
1986 55 Animasyon Oyuncu 8.1 104,963
1986 55 Animasyon Oyuncu 6.9 193
1986 Animasyon Oyuncu    
1986 Animasyon Oyuncu 8.6 26,739
1986 55 Animasyon Oyuncu 6.5 172
1985 54 Animasyon Oyuncu 7.2 9,868
1985 54 Animasyon Oyuncu    
1985 54 Animasyon Oyuncu 7.0 409
1985 54 Animasyon Oyuncu 6.9 213

Rüzgârlı Vadi
1984 53 Animasyon Oyuncu 8.1 102,492
1984 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,514
1984 53 Animasyon Oyuncu 7.2 116
1984 53 Animasyon Oyuncu 7.7 1,201
1984 53 Animasyon Oyuncu 6.7 78
1983 52 Animasyon Oyuncu 6.9 138
1983 52 Animasyon Oyuncu 5.4 254
1983 52 Animasyon Oyuncu 7.1 395
1983 52 Animasyon Oyuncu 7.8 305
1982 51 Animasyon Oyuncu 7.2 214
1982 51 Animasyon Oyuncu 7.8 579
1981 50 Animasyon Oyuncu 7.2 343
1981 50 Animasyon Oyuncu 7.5 529
1981 50 Animasyon Oyuncu 7.5 738
1981 Animasyon Oyuncu 7.7 236
1981 Animasyon Oyuncu 7.6 1,645
1980 49 Animasyon Oyuncu 7.3 197
1980 Animasyon Oyuncu 8.1 358

Küçük Boksör
1980 Oyuncu    

The Castle of Cagliostro
1979 48 Animasyon Oyuncu 7.8 16,655
1979 48 Macera Oyuncu 7.9 442
1978 47 Animasyon Oyuncu 7.0 122
1978 Animasyon Oyuncu 8.9 2,108
1978 Animasyon Oyuncu 8.0 238
1976 Macera Oyuncu 7.3 496
1975 Animasyon Oyuncu 6.8 1,985

Flanderlerin Köpeği
1975 Animasyon Oyuncu 8.4 148
1975 Animasyon Oyuncu    
1973 Animasyon Oyuncu    
1972 Animasyon Oyuncu    
1971 40 Animasyon Oyuncu 7.2 288
1971 Animasyon Oyuncu 8.4 42
1960 29 Dram Oyuncu 7.2 571
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,151) Doctor Strange (7,282) Allied (6,747) John Wick: Chapter 2 (5,841) Moana (5,088) Lion (3,707) Arrival (3,455) Forushande (3,275) Hacksaw Ridge (2,457) Split (2,396)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,992) Supernatural (4,893) Vikings (4,630) The Expanse (4,483) Suits (3,812) Sherlock (2,758) The Big Bang Theory (2,703) Blindspot (2,358) Arrow (2,182) Legion (2,105)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017