Giriş Kayıt
Eric Métayer

Eric Métayer (60)


Oyuncu, Müzisyen, Yönetmen

Eric Métayer, 23 Ocak 1958 Paris, Fransa doğumlu oyuncu, müzisyen, yönetmen. İntihar Dükkanı (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ocak 1958
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 60 Yönetmen 4.4 7

İntihar Dükkanı
2012 54 Animasyon Oyuncu
Müzik
6.2 5,025
2010 52 Oyuncu    

Red Kit: Batıya Hücum
2007 49 Animasyon Oyuncu 6.2 881

Daltonlar
2004 46 Komedi Oyuncu 3.1 2,662
2004 46 Animasyon Oyuncu 4.0 878
1992 34 Macera Oyuncu 6.6 636
1989 31 Biyografi Oyuncu 6.2 171
1986 28 Komedi Oyuncu 4.5 24
1981 23 Dram Oyuncu 7.4 63
Film Altyazıları
Rampage (13,094) Ready Player One (7,852) Blockers (1,823) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,422) The Cured (724) Den 12. mann (605) Future World (590) Black Panther (507) Red Sparrow (359)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,226) The 100 (2,696) La casa de papel (2,117) 12 Monkeys (2,078) The Expanse (1,920) The Crossing (1,683) Into the Badlands (1,680) Vikings (1,103) Legion (1,086) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018