Giriş Kayıt
Eric Métayer

Eric Métayer (59)


Oyuncu, Müzisyen

Eric Métayer, 23 Ocak 1958 Paris, Fransa doğumlu oyuncu, müzisyen. İntihar Dükkanı (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ocak 1958
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İntihar Dükkanı
2012 54 Animasyon Oyuncu
Müzik
6.2 5,025
2010 52 Oyuncu    

Red Kit: Batıya Hücum
2007 49 Animasyon Oyuncu 6.2 881

Daltonlar
2004 46 Komedi Oyuncu 3.1 2,662
2004 46 Animasyon Oyuncu 4.0 878
1992 34 Macera Oyuncu 6.6 636
1989 31 Biyografi Oyuncu 6.2 171
1981 23 Dram Oyuncu 7.4 63
Film Altyazıları
Live by Night (9,476) Why Him? (6,589) Rogue One (3,356) Resident Evil: The Final Chapter (3,328) Patriots Day (2,379) Assassin's Creed (2,107) Hidden Figures (2,001) Paterson (1,298) Split (1,240) Allied (949)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,090) Black Sails (4,173) Into the Badlands (3,215) Legion (2,376) The 100 (2,133) Vikings (1,816) Taken (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,444) Arrow (1,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017