Giriş Kayıt
Peter Märthesheimer

Peter Märthesheimer (66)


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Peter Märthesheimer, 09 Temmuz 1937 Kiel, Almanya doğumlu yapımcı, senarist, oyuncu. Berlin Alexanderplatz (1980), Yalan Dünya (1973), Martha (1974), Cinnet (1978) gibi yapımlarla biliniyor.18 Haziran 2004 tarihinde (66 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1937
Ölüm Tarihi: 18 Haziran 2004
Doğum Yeri: Kiel, Almanya
Diğer Bir İsmi: Peter Maerthesheimer
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Dram Senarist
5.3 350
2004 Dram 4.8 189
1993 56 Belgesel Oyuncu 7.5 181
1991 54 Dram Senarist 5.4 306

Veronika Voss
1982 45 Dram Senarist 8.0 4,458
1981 44 Komedi Senarist 7.7 3,772
1980 Dram Yapımcı 8.8 2,958

Maria Braun'un Evliliği
1979 42 Dram Senarist 7.9 8,865

Cinnet
1978 41 Dram Yapımcı 7.4 1,476
1976 39 Dram Yapımcı    
1975 38 Dram Yapımcı    
1974 37 Dram Yapımcı 7.8 1,644

Yalan Dünya
1973 36 Suç Yapımcı 7.9 3,221
1970 33 Aksiyon Yapımcı    
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,308) Den of Thieves (2,701) Hostiles (2,635) 12 Strong (2,544) Maze Runner: The Death Cure (2,293) Winchester (1,732) Submergence (1,484) Peter Rabbit (1,459) The Commuter (1,114) Wildling (923)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,136) Supernatural (3,552) The Flash (3,441) The Terror (3,120) Legion (2,996) The Crossing (1,903) The Expanse (1,834) The Big Bang Theory (1,832) Arrow (1,517) Gotham (1,514)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018