Giriş Kayıt
Johann Myers

Johann Myers


Oyuncu

Johann Myers, oyuncu. (2016) Kayıp Şehir Z (2016), (2003) Madalyon (2003), (2003) State of Play (2003), (1999) A Room for Romeo Brass (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Johann Meyer | Johann Giscard Myers
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.9 2,383

Kayıp Şehir Z
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 51,882
2016 Dram Oyuncu 6.7 210
2016 Suç Oyuncu 6.1 99
2012 Gerilim Oyuncu 7.9 837
2012 Dram Oyuncu 5.7 579
2010 Dram Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 6.9 822
2008 Suç Oyuncu 7.8 1,237

Banka İşi
2008 Suç Oyuncu 7.3 160,682
2008 Suç Oyuncu 7.6 801
2003 Komedi Oyuncu 5.2 226

Madalyon
2003 Komedi Oyuncu 5.2 33,039
2003 Suç Oyuncu 8.5 8,017

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Oyuncu 7.7 320,217

Acemi takim
2001 Komedi Oyuncu 5.5 193
2000 Dram Oyuncu 5.2 812
1999 Komedi Oyuncu 7.7 4,524
1997 Komedi Oyuncu 7.1 2,098
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,982
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,247
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,500) Stargate Origins (2,990) Vikings (2,891) Black Mirror (2,617) American Crime Story (1,460) The X Files (1,423) Star Trek: Discovery (1,243) Supernatural (1,215) McMafia (1,102) Altered Carbon (1,087)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018