Giriş Kayıt
Johann Myers

Johann Myers


Oyuncu

Johann Myers, oyuncu. (2003) Madalyon (2003), (2003) State of Play (2003), (1999) A Room for Romeo Brass (1999), (1997) 24 7: Twenty Four Seven (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Johann Meyer | Johann Giscard Myers
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu    
2016 Suç Oyuncu    
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 876
2012 Gerilim Oyuncu 7.9 837
2012 Dram Oyuncu 5.7 579
2010 Dram Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 6.9 822

Banka İşi
2008 Suç Oyuncu 7.3 156,085
2008 Suç Oyuncu 7.6 801
2008 Suç Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 5.2 226

Madalyon
2003 Komedi Oyuncu 5.2 31,283
2003 Suç Oyuncu 8.6 6,503

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Oyuncu 7.7 304,627

Acemi takim
2001 Komedi Oyuncu 5.5 193
2000 Dram Oyuncu 5.2 759
1999 Komedi Oyuncu 7.7 4,524
1997 Komedi Oyuncu 7.1 2,098
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,785
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,062
Dizi Altyazıları
Iron Fist (5,663) The Flash (5,529) Black Sails (5,045) Into the Badlands (3,759) The Originals (2,838) Legion (2,763) Vikings (2,702) Arrow (2,192) The 100 (2,084) Game of Thrones (1,975)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017