Giriş Kayıt
Johann Myers

Johann Myers


Oyuncu

Johann Myers, oyuncu. (2016) Kayıp Şehir Z (2016), (2003) Madalyon (2003), (2003) State of Play (2003), (1999) A Room for Romeo Brass (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Johann Meyer | Johann Giscard Myers
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.9 2,483

Kayıp Şehir Z
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 55,663
2016 Dram Oyuncu 6.7 210
2016 Suç Oyuncu 6.1 99
2012 Gerilim Oyuncu 7.9 837
2012 Dram Oyuncu 5.7 579
2010 Dram Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 6.9 822
2008 Suç Oyuncu 7.8 1,237

Banka İşi
2008 Suç Oyuncu 7.3 161,335
2008 Suç Oyuncu 7.6 801
2003 Komedi Oyuncu 5.2 226

Madalyon
2003 Komedi Oyuncu 5.2 33,039
2003 Suç Oyuncu 8.5 8,017

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Oyuncu 7.7 322,683

Acemi takim
2001 Komedi Oyuncu 5.5 193
2000 Dram Oyuncu 5.1 838
1999 Komedi Oyuncu 7.7 4,524
1997 Komedi Oyuncu 7.1 2,098
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,027
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,274
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,846) Den of Thieves (2,622) Maze Runner: The Death Cure (2,328) Hostiles (2,222) Winchester (2,205) 12 Strong (2,012) Submergence (1,693) Peter Rabbit (1,234) The Commuter (1,116) A martfüi rém (782)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,827) Supernatural (3,898) The Flash (3,345) The Terror (2,691) Legion (2,456) The Big Bang Theory (2,363) Gotham (2,070) The Expanse (2,009) The Crossing (1,887) Arrow (1,805)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018