Giriş Kayıt
David Myers

David Myers (90)


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

David Myers, 08 Mayıs 1914 Auburn, New York, ABD doğumlu görüntü yönetmeni, kameraman. Thx 1138 (1971), Woodstock (1970), Marjoe (1972), Louie Bluie (1985) gibi yapımlarla biliniyor.26 Ağustos 2004 tarihinde (90 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1914
Ölüm Tarihi: 26 Ağustos 2004
Doğum Yeri: Auburn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: David Meyers | Dave Myers
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 71 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.7 508
1983 69 Macera Kameraman 5.9 1,580
1983 Belgesel Kameraman 8.7 884
1980 66 Belgesel Kameraman 7.9 283

Gül
1979 65 Dram Kameraman 6.9 6,416
1979 65 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.1 770
1979 65 Dram Görüntü Yönetmeni    

Son Vals
1978 64 Belgesel Kameraman 8.2 12,740
1977 63 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
1977 63 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.8 563
1976 62 Biyografi Kameraman 7.4 3,948
1973 59 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.7 602
1972 58 Belgesel Kameraman 7.5 1,048
1972 58 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.6 1,126
1971 57 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.2 53
1971 57 Dram Görüntü Yönetmeni 6.8 41,716
1970 56 Belgesel Kameraman 7.9 8,847
1970 56 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.1 12,786
1968 54 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.8 257
1967 53 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni
Kameraman
6.8 171
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017