Giriş Kayıt
Robert Musgrave

Robert Musgrave


Oyuncu

Robert Musgrave, oyuncu. Ahmaklar (2006) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob Musgrave
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Oyuncu 5.7 52,810

Ahmaklar
2006 Macera Oyuncu 6.6 119,282

Bir Dalavere Öyküsü
2005 Komedi Oyuncu 5.5 5,184

Simone
2002 Komedi Oyuncu 6.1 54,235
1996 Komedi Oyuncu 7.1 59,045
1994 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 3,745
Dizi Altyazıları
Shameless (5,808) Vikings (4,241) Game of Thrones (3,119) Mr. Robot (2,280) Supernatural (1,873) Lucifer (1,527) Outlander (1,475) The Big Bang Theory (1,401) Arrow (1,333) Manhunt: Unabomber (1,268)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017