Giriş Kayıt
Robert Musgrave

Robert Musgrave


Oyuncu

Robert Musgrave, oyuncu. Ahmaklar (2006) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob Musgrave
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Oyuncu 5.7 51,456

Ahmaklar
2006 Macera Oyuncu 6.6 113,399

Bir Dalavere Öyküsü
2005 Komedi Oyuncu 5.5 5,184

Simone
2002 Komedi Oyuncu 6.1 53,064
1996 Komedi Oyuncu 7.1 56,550
1994 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 3,745
Film Altyazıları
Passengers (7,124) Doctor Strange (3,571) Assassin's Creed (3,520) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,408) Allied (2,356) Moana (1,577) Forushande (1,390) Split (1,383) Hacksaw Ridge (1,372)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,113) Legion (7,287) Supernatural (7,149) Arrow (5,397) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,525) Black Sails (3,483) Taboo (3,404) Vikings (3,325) Suits (2,988) Legends of Tomorrow (2,877)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017