Giriş Kayıt
Robert Musgrave

Robert Musgrave


Oyuncu

Robert Musgrave, oyuncu. Ahmaklar (2006) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob Musgrave
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Oyuncu 5.7 53,766

Ahmaklar
2006 Macera Oyuncu 6.6 122,400

Bir Dalavere Öyküsü
2005 Komedi Oyuncu 5.5 5,184

Simone
2002 Komedi Oyuncu 6.1 54,235
1996 Komedi Oyuncu 7.1 60,624
1994 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 3,745
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,588) Den of Thieves (3,187) Maze Runner: The Death Cure (2,917) Winchester (2,609) Hostiles (2,410) 12 Strong (1,886) A martfüi rém (1,833) Bleeding Steel (1,429) The Commuter (1,403) Submergence (1,209)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,025) Westworld (5,386) Supernatural (4,826) The Big Bang Theory (3,525) The Terror (2,996) Gotham (2,959) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,519) Arrow (2,485) The Flash (2,056) Krypton (1,773)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018