Giriş Kayıt
Robert Musgrave

Robert Musgrave


Oyuncu

Robert Musgrave, oyuncu. Ahmaklar (2006) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob Musgrave
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Oyuncu 5.7 51,630

Ahmaklar
2006 Macera Oyuncu 6.6 114,055

Bir Dalavere Öyküsü
2005 Komedi Oyuncu 5.5 5,184

Simone
2002 Komedi Oyuncu 6.1 53,075
1996 Komedi Oyuncu 7.1 56,857
1994 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 3,745
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,622) Rogue One (5,517) Split (4,131) Assassin's Creed (3,011) Hidden Figures (2,555) Paterson (2,415) Brimstone (2,393) The Institute (1,593) Patriots Day (1,552) The Great Wall (1,385)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,352) Legion (7,798) Arrow (4,595) Legends of Tomorrow (2,377) Into the Badlands (2,149) The Expanse (2,135) Vikings (1,957) The Blacklist (1,884) Black Sails (1,727) 24: Legacy (1,664)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017