Giriş Kayıt
Jason Musco

Jason Musco


Kameraman, Oyuncu, Görüntü Yönetmeni

Jason Musco, kameraman, oyuncu, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 5.1 30,535
2014 Dram Oyuncu 6.7 13,324
2014 Korku Kameraman 4.1 215
2013 Komedi Kameraman    
2011 Korku Kameraman    

Son Kurşun
2010 Gerilim Kameraman 3.9 190
2010 Suç Kameraman 3.2 33
2009 Gizem Kameraman 5.5 293
2009 Dram Kameraman 7.3 36
2008 Fantastik Kameraman 3.4 345
2008 Suç Kameraman    
2008 Dram Kameraman 7.1 231
2007 Korku Kameraman 3.6 449
2007 Aksiyon Kameraman 6.1 63
2007 Komedi Görüntü Yönetmeni
Kameraman
3.7 61
2006 Korku Kameraman 4.7 739
2005 Korku Kameraman 4.9 1,644
2000 Dram Kameraman 7.4 6,318
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017