Giriş Kayıt
Alfred Mürrle

Alfred Mürrle


Görsel Efekt

Alfred Mürrle, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Alfred Murrle | Alfred Mürrie
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 65,148
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 29,729

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.5 205,952

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 163,782

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 307,258

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 393,341

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 351,366

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.9 521,181
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 362,015

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 676,800
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 498,530

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.4 186,894

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 435,696

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 55,983

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 156,838

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 132,274
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 947,543

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 161,585

Su Atı
2007 Macera Görsel Efekt 6.5 33,355

30 Gün Gece
2007 Korku Görsel Efekt 6.6 145,743

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 222,542

Terabithia Köprüsü
2007 Macera Görsel Efekt 7.2 119,002
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 111,834

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 412,688
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 339,277

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 419,697

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,321,208

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Görsel Efekt 8.7 1,197,512

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Görsel Efekt 8.8 1,341,868

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 49,662

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Görsel Efekt 5.9 102,659

Perili Ev
1999 Fantastik Görsel Efekt 4.9 61,564
1999 Korku Görsel Efekt 4.0 2,696
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 22,954

En Sevdiğim Marslı
1999 Komedi Görsel Efekt 4.9 10,974
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 342,088

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 233,482
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017