Giriş Kayıt
Alfred Mürrle

Alfred Mürrle


Görsel Efekt

Alfred Mürrle, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Alfred Murrle | Alfred Mürrie
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 170,535
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 35,905

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.4 224,971

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 184,066

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 320,198

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 413,103

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 371,974

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.9 540,531
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 378,088

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 695,412
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 518,088

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.4 193,991

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 455,008

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 58,160

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 161,785

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 138,328
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 987,745

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 168,623

Su Atı
2007 Macera Görsel Efekt 6.5 33,355

30 Gün Gece
2007 Korku Görsel Efekt 6.6 150,612

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 229,813

Terabithia Köprüsü
2007 Macera Görsel Efekt 7.2 124,557
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 114,376

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 428,625
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 350,203

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 439,588

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,395,402

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Görsel Efekt 8.7 1,262,106

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Görsel Efekt 8.8 1,413,066

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 50,963

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Görsel Efekt 5.9 107,906

Perili Ev
1999 Fantastik Görsel Efekt 4.9 63,351
1999 Korku Görsel Efekt 4.0 2,696
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 23,254

En Sevdiğim Marslı
1999 Komedi Görsel Efekt 4.9 10,974
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 354,469

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 241,403
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018