Giriş Kayıt
Alfred Mürrle

Alfred Mürrle


Görsel Efekt

Alfred Mürrle, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Alfred Murrle | Alfred Mürrie
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Görsel Efekt    
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 28,019

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.5 200,831

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 160,726

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 303,423

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 388,314

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 339,334

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.9 516,409
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 358,106

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 671,525
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 492,026

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.4 185,450

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 423,895

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 55,570

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 155,666

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 131,215
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 939,400

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 160,106

Su Atı
2007 Macera Görsel Efekt 6.5 33,234

30 Gün Gece
2007 Korku Görsel Efekt 6.6 144,771

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 221,058

Terabithia Köprüsü
2007 Macera Görsel Efekt 7.2 117,839
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 111,257

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 408,744
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 335,502

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 415,109

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,306,540

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Görsel Efekt 8.7 1,184,188

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Görsel Efekt 8.8 1,327,633

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 49,335

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Görsel Efekt 5.9 101,367

Perili Ev
1999 Fantastik Görsel Efekt 4.9 61,185
1999 Korku Görsel Efekt 4.0 2,696
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 22,767

En Sevdiğim Marslı
1999 Komedi Görsel Efekt 4.9 10,974
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 339,269

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 231,831
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017