Giriş Kayıt
Alfred Mürrle

Alfred Mürrle


Görsel Efekt

Alfred Mürrle, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Alfred Murrle | Alfred Mürrie
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 157,182
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 34,179

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.5 219,706

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 177,487

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 316,590

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 407,801

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 367,110

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.9 535,383
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 373,165

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 690,460
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 512,820

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.4 191,755

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 450,338

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 57,345

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 160,460

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 136,318
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 975,552

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 166,628

Su Atı
2007 Macera Görsel Efekt 6.5 33,355

30 Gün Gece
2007 Korku Görsel Efekt 6.6 149,275

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 227,420

Terabithia Köprüsü
2007 Macera Görsel Efekt 7.2 122,796
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 113,680

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 423,699
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 346,879

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 434,017

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,368,664

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Görsel Efekt 8.7 1,238,955

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Görsel Efekt 8.8 1,388,477

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 50,586

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Görsel Efekt 5.9 106,438

Perili Ev
1999 Fantastik Görsel Efekt 4.9 62,787
1999 Korku Görsel Efekt 4.0 2,696
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 23,254

En Sevdiğim Marslı
1999 Komedi Görsel Efekt 4.9 10,974
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 351,028

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 239,153
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018