Giriş Kayıt
Billy Murray

Billy Murray (76)


Oyuncu, Yapımcı

Billy Murray, 01 Ekim 1941 Forest Gate, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı. Call of Duty 4: Modern Warfare (2007), McVicar (1980), Striptizciler Vs Kurtadamlar (2012), Freight (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ekim 1941
Doğum Yeri: Forest Gate, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 76 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
5.7 719
2017 76 Suç Yapımcı 6.8 637
2017 76 Bilim-Kurgu Yapımcı 5.2 1,473
2017 76 Suç Oyuncu 4.9 518
2016 75 Suç Yapımcı 4.2 274
2015 74 Aksiyon Yapımcı 3.7 426
2014 73 Suç Yapımcı 4.5 325
2014 73 Suç Oyuncu 2.8 241
2014 73 Aksiyon Yapımcı 2.9 787
2013 72 Suç Yapımcı
Oyuncu
4.2 613
2013 72 Dram Yapımcı 6.0 1,646
2013 72 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.0 470
2012 71 Korku Yapımcı 2.9 330
2012 71 Aksiyon Oyuncu 5.2 3,805
2012 71 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.2 1,628

Striptizciler Vs Kurtadamlar
2012 71 Komedi Oyuncu
Yapımcı
3.1 1,597
2012 71 Korku Yapımcı 4.6 746
2012 71 Suç Yapımcı    
2012 71 Korku Yapımcı
Oyuncu
3.9 2,074
2012 71 Suç Yapımcı 3.4 182
2011 70 Fantastik Yapımcı 3.4 397
2011 70 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.9 619
2011 70 Komedi Yapımcı 3.5 772
2010 69 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
4.3 632
2010 69 Korku Yapımcı
Oyuncu
4.3 427
2010 69 Korku Yapımcı
Oyuncu
3.7 800
2010 69 Komedi Yapımcı
Oyuncu
2.1 365
2009 Aksiyon Oyuncu 8.9 8,968
2009 68 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.1 19,529
2007 Aksiyon Oyuncu 9.1 16,067
2007 66 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.9 17,493
2007 66 Kısa Metraj Oyuncu    
2006 65 Suç Oyuncu 5.7 1,049
2004 63 Komedi Oyuncu 5.0 187
2000 59 Suç Oyuncu 6.1 3,364
1991 50 Dram Oyuncu 5.0 238
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,594
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,288
1980 39 Suç Oyuncu 6.8 1,396
1979 Macera Oyuncu 7.8 1,417
1978 37 Oyuncu 8.2 8

Performans
1970 29 Suç Oyuncu 7.0 7,289
1968 27 Korku Oyuncu 5.8 686

Düsen kadin
1967 26 Dram Oyuncu 7.0 842
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018