Giriş Kayıt
Richard Murphy

Richard Murphy


Sesler

Richard Murphy, sesler. 13. Cuma (1980), 13. Gün 2. Bölüm (1981), Death in Love (2008), Lymelife (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richard W. Murphy | Rich Murphy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Sesler 5.7 943
2012 Komedi Sesler    
2012 Komedi Sesler 3.9 1,976

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 Komedi Sesler 4.9 16,801
2010 Komedi Sesler 8.1 12,515

Ajan Salt
2010 Aksiyon Sesler 6.4 255,803
2010 Komedi Sesler 4.3 62,401
2010 Komedi Sesler 8.0 13,439
2009 Dram Sesler 6.5 1,124

Sevgililer Günü: Nefret Ediyorummm
2009 Komedi Sesler 4.7 7,182
2009 Komedi Sesler 6.0 1,134

Gelinlerin Savaşı
2009 Komedi Sesler 5.5 83,973
2009 Komedi Sesler 7.7 20,706

Zafer ve Gurur
2008 Suç Sesler 6.7 54,490
2008 Komedi Sesler 7.0 12,936
2008 Aksiyon Sesler 6.0 15,793
2008 Komedi Sesler 5.5 102,541
2008 Dram Sesler 5.0 835

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Sesler 7.8 337,818
2007 Komedi Sesler 4.3 2,490

Parktaki Kız
2007 Dram Sesler 6.5 3,213

Sanırım Karımı Seviyorum
2007 Komedi Sesler 5.5 14,138
2006 Dram Sesler 7.4 9,646

Ira Ve Abby
2006 Komedi Sesler 6.5 1,960
2006 Dram Sesler 5.8 192
2005 Komedi Sesler 5.7 7,863

Can Dostları
2004 Komedi Sesler 7.0 7,705

Babasının Kızı
2004 Komedi Sesler 6.2 56,436
2003 Komedi Sesler 6.9 159,438
1999 Komedi Sesler 5.3 11,527

Gönüllü Rehine
1999 Suç Sesler    
1998 Komedi Sesler 6.5 4,394
1998 Dram Sesler 6.6 2,357
1997 Suç Sesler 8.8 71,495
1996 Dram Sesler 7.3 13,638

Karanlık Sokaklar
1995 Komedi Sesler 6.7 7,716

Duman
1995 Komedi Sesler 7.4 28,445
1994 Aksiyon Sesler 5.8 6,484

Dünyada Bir Gece
1991 Komedi Sesler 7.8 42,980
1990 Suç Sesler 7.7 26,237

Temas
1989 Biyografi Sesler 5.7 4,218
1985 Aksiyon Sesler 5.9 10,354

Korkusuz
1985 Aksiyon Sesler 5.7 2,899
1984 Komedi Sesler 5.8 496

13. Gün 2. Bölüm
1981 Korku Sesler 6.1 42,700

13. Cuma
1980 Korku Sesler 6.5 88,895
1980 Korku Sesler 5.5 1,165
Film Altyazıları
Kidnap (4,314) T2 Trainspotting (3,418) Beauty and the Beast (2,920) Contratiempo (1,521) The Fate of the Furious (1,464) Redivider (1,265) Dangal (1,138) The Boss Baby (1,030) The Great Wall (931) Get Out (815)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,905) Better Call Saul (5,759) The Flash (5,758) Twin Peaks (4,171) Lucifer (4,086) Into the Badlands (3,647) Supernatural (3,247) Gotham (2,951) 12 Monkeys (2,554) Fargo (2,488)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017