Giriş Kayıt
Richard Murphy

Richard Murphy


Sesler

Richard Murphy, sesler. 13. Cuma (1980), 13. Gün 2. Bölüm (1981), Death in Love (2008), Lymelife (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richard W. Murphy | Rich Murphy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Sesler 5.7 943
2012 Komedi Sesler    
2012 Komedi Sesler 3.9 1,976

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 Komedi Sesler 4.9 16,801
2010 Komedi Sesler 8.1 12,477

Ajan Salt
2010 Aksiyon Sesler 6.4 252,777
2010 Komedi Sesler 4.3 61,543
2010 Komedi Sesler 8.0 13,439
2009 Dram Sesler 6.5 1,124

Sevgililer Günü: Nefret Ediyorummm
2009 Komedi Sesler 4.7 7,017
2009 Komedi Sesler 6.0 1,134

Gelinlerin Savaşı
2009 Komedi Sesler 5.4 82,588
2009 Komedi Sesler 7.7 20,418

Zafer ve Gurur
2008 Suç Sesler 6.7 54,058
2008 Komedi Sesler 7.0 12,936
2008 Aksiyon Sesler 6.0 15,793
2008 Komedi Sesler 5.5 101,517
2008 Dram Sesler 5.0 835

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Sesler 7.8 333,795
2007 Komedi Sesler 4.3 2,490

Parktaki Kız
2007 Dram Sesler 6.5 3,213

Sanırım Karımı Seviyorum
2007 Komedi Sesler 5.5 13,955
2006 Dram Sesler 7.4 9,646

Ira Ve Abby
2006 Komedi Sesler 6.5 1,960
2006 Dram Sesler 5.8 192
2005 Komedi Sesler 5.7 7,863

Can Dostları
2004 Komedi Sesler 7.0 7,533

Babasının Kızı
2004 Komedi Sesler 6.2 55,840
2003 Komedi Sesler 6.9 157,745
1999 Komedi Sesler 5.3 11,527

Gönüllü Rehine
1999 Suç Sesler    
1998 Komedi Sesler 6.5 4,394
1998 Dram Sesler 6.6 2,357

Oz 1
1997 Suç Sesler 8.8 70,207
1996 Dram Sesler 7.3 13,185

Karanlık Sokaklar
1995 Komedi Sesler 6.7 7,716

Duman
1995 Komedi Sesler 7.4 28,445
1994 Aksiyon Sesler 5.8 6,403

Dünyada Bir Gece
1991 Komedi Sesler 7.8 42,342
1990 Suç Sesler 7.7 25,906

Temas
1989 Biyografi Sesler 5.7 4,218
1985 Aksiyon Sesler 5.9 10,354

Korkusuz
1985 Aksiyon Sesler 5.7 2,899
1984 Komedi Sesler 5.8 496

13. Gün 2. Bölüm
1981 Korku Sesler 6.1 41,850

13. Cuma
1980 Korku Sesler 6.5 87,230
1980 Korku Sesler 5.5 1,165
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017