Giriş Kayıt
Michael S. Murphy

Michael S. Murphy


Editör, Editör

Michael S. Murphy, editör, editör. Kahramanlar (2006), Crossing Jordan (2001), Şahin Tepesi (1981), Captain America II: Death Too Soon (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Murphy | Mike Murphy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Editör 7.6 130,907

Kahramanlar
2006 Dram Editör 7.7 210,158
2001 Suç Editör 6.9 8,759
1999 Dram Editör 6.3 162
1998 Dram Editör    
1996 Dram Editör    
1993 Korku Editorial Department 5.4 9,003

Adaletİ Ararken
1989 Aksiyon Editorial Department 5.7 7,493
1988 Komedi Editorial Department 6.4 9,782

Şahin Tepesi
1981 Dram Editör 6.2 2,519

Hanedan
1981 Dram Editör 6.3 4,978
1979 Aksiyon Editör 4.0 769

Yüzbaşı Amerika
1979 Aksiyon Editör    
1976 Aksiyon Editör 6.6 179
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017