Giriş Kayıt
Michael S. Murphy

Michael S. Murphy


Editör, Editör

Michael S. Murphy, editör, editör. Kahramanlar (2006), Crossing Jordan (2001), Şahin Tepesi (1981), Captain America II: Death Too Soon (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Murphy | Mike Murphy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Editör 7.6 129,212

Kahramanlar
2006 Dram Editör 7.7 209,255
2001 Suç Editör 6.9 8,704
1999 Dram Editör 6.3 162
1998 Dram Editör    
1996 Dram Editör    
1993 Korku Editorial Department 5.4 8,408

Adaletİ Ararken
1989 Aksiyon Editorial Department 5.7 7,493
1988 Komedi Editorial Department 6.4 9,263

Şahin Tepesi
1981 Dram Editör 6.2 2,466

Hanedan
1981 Dram Editör 6.2 4,872
1979 Aksiyon Editör 4.0 769

Yüzbaşı Amerika
1979 Aksiyon Editör    
1976 Aksiyon Editör 6.6 179
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,534) The Defenders (5,378) Rick and Morty (3,472) The Strain (2,206) Suits (1,776) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,046) Breaking Bad (919) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017