Giriş Kayıt
Michael S. Murphy

Michael S. Murphy


Editör, Editör

Michael S. Murphy, editör, editör. Kahramanlar (2006), Crossing Jordan (2001), Şahin Tepesi (1981), Sevimli Küçük Yalancılar (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Murphy | Mike Murphy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Editör 7.7 121,096

Kahramanlar
2006 Dram Editör 7.7 205,666
2001 Suç Editör 6.9 8,458
1999 Dram Editör 6.3 162
1998 Dram Editör    
1996 Dram Editör    
1993 Korku Editorial Department 5.4 8,408

Adaletİ Ararken
1989 Aksiyon Editorial Department 5.7 7,073
1988 Komedi Editorial Department 6.4 9,263

Şahin Tepesi
1981 Dram Editör 6.2 2,343

Hanedan
1981 Dram Editör 6.2 4,633

Yüzbaşı Amerika
1979 Aksiyon Editör    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017