Giriş Kayıt
Ray Murphy Jr.

Ray Murphy Jr.


Yapımcı

Ray Murphy Jr., yapımcı. Harlem Geceleri (1989), Beverly Hills Cop III (1994), 48 Saat Daha (1990), Metro (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Raymond L. Murphy Jr. | Ray Murphy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku 3.3 184
2005 Komedi Yapımcı    

Müebbet Kuşları
1999 Komedi Yapımcı 6.7 35,383

Kutsal Adam
1998 Komedi Yapımcı 4.9 16,633
1997 Aksiyon Yapımcı 5.5 21,528

Brooklyn Vampiri
1995 Komedi Yapımcı 4.5 17,455
1994 Aksiyon Yapımcı 5.5 62,824
1992 Komedi Çeşitli 5.8 12,382

Bumerang
1992 Komedi Yapımcı 5.4 20,991

48 Saat Daha
1990 Aksiyon Yapımcı 5.8 30,877

Harlem Geceleri
1989 Komedi Yapımcı 5.9 15,023

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Çeşitli 6.4 88,464
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,408) Split (5,077) Rogue One (4,819) Hidden Figures (3,767) Assassin's Creed (3,159) Paterson (2,895) Patriots Day (2,463) Allied (1,898) Brimstone (1,620) Passengers (1,302)
Dizi Altyazıları
Legion (8,384) Arrow (4,973) The Flash (4,870) The Expanse (2,653) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,014) The 100 (1,955) Colony (1,831) Vikings (1,725) Designated Survivor (1,725)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017