Giriş Kayıt
Susan Murdoch

Susan Murdoch


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Susan Murdoch, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Yapımcı 6.6 6,240
2010 Dram Yapımcı    
2010 Komedi Yapımcı 5.0 436
2008 Dram Yapımcı    

Daniel'in Kızı
2008 Dram Yapımcı    
2005 Biyografi Yapımcı    
2003 Macera Yapım Yöneticisi 7.6 350
2001 Dram Yapımcı    
1999 Komedi Yapımcı    
1999 Komedi Yapımcı 3.6 61

Saklanan Gerçek
1997 Dram Yapımcı    
1996 Dram Yapımcı    
1994 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 853
1992 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 15,935

Siyah Kaftan
1991 Macera Yapım Yöneticisi 7.1 5,409
1988 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 803
1986 Komedi Çeşitli 4.6 1,235
1982 Korku Çeşitli 5.2 1,103
Film Altyazıları
Baywatch (15,948) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,382) Dangal (2,594) 6 Days (2,563) Dunkirk (2,382) Lady Macbeth (2,358) Security (1,942) King Arthur: Legend of the Sword (1,463) Wakefield (1,373) Alien: Covenant (1,118)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (132,002) The Defenders (5,741) Rick and Morty (4,320) The Strain (2,989) Suits (2,146) The Sinner (1,662) Mr. Mercedes (1,506) Fargo (1,293) Breaking Bad (1,136) Preacher (1,062)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017