Giriş Kayıt
Akira Murao

Akira Murao


Senarist

Akira Murao, senarist. Kiru (1968) yapımıyla biliniyor.05 Kasım 2008 tarihinde (38 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 05 Kasım 2008
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 Aksiyon Senarist    
1968 Dram Senarist 7.1 57
1968 Aksiyon Senarist 7.6 1,875
1965 Aksiyon Senarist 6.8 42
1965 Aksiyon Senarist 7.1 81
Film Altyazıları
Baywatch (12,421) 6 Days (2,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,875) Dangal (2,500) Dunkirk (1,873) Lady Macbeth (1,375) King Arthur: Legend of the Sword (1,273) Security (1,252) Wakefield (1,119) Alien: Covenant (1,057)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (126,858) Rick and Morty (4,822) The Defenders (3,566) The Strain (3,257) Suits (2,117) Preacher (1,618) Mr. Mercedes (1,487) The Last Ship (1,357) Fargo (1,303) The Sinner (1,207)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017