Giriş Kayıt
Akira Murao

Akira Murao


Senarist

Akira Murao, senarist. Kiru (1968) yapımıyla biliniyor.05 Kasım 2008 tarihinde (38 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 05 Kasım 2008
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 Aksiyon Senarist    
1968 Dram Senarist 7.1 57
1968 Aksiyon Senarist 7.6 1,875
1965 Aksiyon Senarist 6.8 42
1965 Aksiyon Senarist 7.1 81
Film Altyazıları
Dunkirk (5,813) The Mountain Between Us (3,811) It (3,773) Stronger (2,016) Mother! (1,873) American Made (1,704) Kingsman: The Golden Circle (1,636) Loving Vincent (1,030) The Foreigner (835) Detroit (760)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,097) Shameless (6,482) Game of Thrones (3,596) Mr. Robot (3,383) Supernatural (2,030) Lucifer (1,748) Manhunt: Unabomber (1,727) Peaky Blinders (1,626) Outlander (1,583) Designated Survivor (1,552)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017