Giriş Kayıt
Tom Munroe

Tom Munroe


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Sesler

Tom Munroe, yapım yöneticisi, yapımcı, sesler. Boo! A Madea Halloween (2016), The Haves and the Have Nots (2013), If Loving You Is Wrong (2014), 1000 to 1: The Cory Weissman Story (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 4.6 6,061
2015 Komedi Yapım Yöneticisi    
2014 Dram Yapım Yöneticisi 6.0 869
2014 Biyografi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.1 661
2013 Suç Yapım Yöneticisi 6.0 2,213
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 4.3 1,020
2001 Aksiyon Yapımcı 7.6 12,441
1997 Dram Sesler    
1993 Suç 0 6.7 45,736
Film Altyazıları
Ready Player One (5,175) A Quiet Place (4,279) True Crimes (2,633) Black Panther (2,327) Red Sparrow (1,869) Death Wish (1,434) Game Night (1,300) The Mustanger and the Lady (1,266) Deadpool (1,036) Cargo (966)
Dizi Altyazıları
Westworld (19,223) La casa de papel (4,488) Supernatural (3,638) Into the Badlands (2,662) Krypton (2,470) Gotham (2,453) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,330) The Big Bang Theory (2,036) Legion (2,030) The 100 (1,919)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018