Giriş Kayıt
Tom Munroe

Tom Munroe


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Sesler

Tom Munroe, yapım yöneticisi, yapımcı, sesler. Boo! A Madea Halloween (2016), The Haves and the Have Nots (2013), 1000 to 1: The Cory Weissman Story (2014), If Loving You Is Wrong (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 4.7 4,290
2015 Komedi Yapım Yöneticisi    
2014 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 759
2014 Biyografi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.1 661
2013 Suç Yapım Yöneticisi 6.1 2,046
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 4.3 1,006
2001 Aksiyon Yapımcı 7.6 12,121
1997 Dram Sesler    
1993 Suç 0 6.7 44,032
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017