Giriş Kayıt
Tom Munroe

Tom Munroe


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Sesler

Tom Munroe, yapım yöneticisi, yapımcı, sesler. Boo! A Madea Halloween (2016), The Haves and the Have Nots (2013), If Loving You Is Wrong (2014), 1000 to 1: The Cory Weissman Story (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 4.6 5,458
2015 Komedi Yapım Yöneticisi    
2014 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 820
2014 Biyografi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.1 661
2013 Suç Yapım Yöneticisi 6.1 2,131
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 4.3 1,020
2001 Aksiyon Yapımcı 7.6 12,277
1997 Dram Sesler    
1993 Suç 0 6.7 44,870
Film Altyazıları
The Foreigner (8,910) The Mountain Between Us (5,534) Flatliners (5,434) Beyond Skyline (3,698) Stronger (3,646) Dunkirk (3,520) It (2,944) American Made (2,385) Kingsman: The Golden Circle (2,152) Victoria & Abdul (1,835)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017