Giriş Kayıt
Roger Muni

Roger Muni


Oyuncu

Roger Muni, oyuncu. Tehdit (1977), (1973) Şahane Serseri (1973), (1977) Aranan Hedef (1977), (1976) Polis Piton 357 (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Roger Muny
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Suç Oyuncu 5.7 66
1997 Komedi Oyuncu 5.9 83
1983 Komedi Oyuncu 6.4 132

Kaçış
1978 Komedi Oyuncu 6.3 677

Tehdit
1977 Gerilim Oyuncu 6.7 532

Aranan Hedef
1977 Suç Oyuncu 6.9 1,252
1977 Suç Oyuncu 6.2 317

Oyuncak
1976 Komedi Oyuncu 7.5 3,104

Polis Piton 357
1976 Gerilim Oyuncu 7.0 1,134

Uslanmayan Adam
1975 Komedi Oyuncu 6.7 961

Çapkın Tilki
1974 Dram Oyuncu 7.5 1,140

Şahane Serseri
1973 Aksiyon Oyuncu 7.4 3,134

Şok
1973 Suç Oyuncu 6.2 756
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017