Giriş Kayıt
Barbara Munch

Barbara Munch


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Barbara Munch, set dekoratörü, sanat bölümü. Milk (2008), Glee (2009), Striptiz Kulübü (2012), Çapraz Ateş (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şanslı Logan
2017 Komedi Set Dekoratörü 7.3 19,395
2017 Dram Set Dekoratörü    

Striptiz Kulübü 2
2015 Komedi Set Dekoratörü 5.6 44,123
2015 Suç Set Dekoratörü 6.7 3,600

Motel
2014 Suç Sanat Bölümü 5.3 14,343
2014 Gerilim Set Dekoratörü 5.8 3,056
2013 Biyografi Set Dekoratörü 7.0 30,058

Striptiz Kulübü
2012 Komedi Set Dekoratörü 6.1 116,000

Çapraz Ateş
2011 Aksiyon Set Dekoratörü 5.8 75,550
2009 Komedi Set Dekoratörü 6.7 120,717
2008 Biyografi Set Dekoratörü 7.6 145,669

Paris Yargısı
2008 Komedi Set Dekoratörü 6.8 12,939

Yargısız İnfaz
2007 Dram Sanat Bölümü 6.8 49,707
2007 Komedi Set Dekoratörü 7.2 159

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Set Dekoratörü 5.6 71,551

Jerome'un Planı
2006 Komedi Set Dekoratörü 6.3 14,978
2005 Dram Set Dekoratörü 7.0 43,741
2005 Dram Set Dekoratörü    

Girdap
2004 Suç Set Dekoratörü 5.2 17,928

Richard Nixon'a Suikast
2004 Biyografi Set Dekoratörü 7.0 23,446

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.6 64,517
2002 Suç Set Dekoratörü 6.3 5,251

Çaylak
2002 Dram Set Dekoratörü 7.0 28,116

Darısı Başıma
2001 Komedi Set Dekoratörü 5.2 65,969

Buradan Çok Uzakta
1999 Komedi Set Dekoratörü 6.2 15,059

Yağmurcu
1997 Suç Set Dekoratörü 7.1 50,164
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 21,528
1996 Komedi Set Dekoratörü 5.8 49,427
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 9,592

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Sanat Bölümü 6.7 26,585
1994 Komedi Set Dekoratörü 4.6 6,084
1993 Dram Sanat Bölümü    
1993 Komedi Set Dekoratörü 7.2 48,673

İçimizdeki Şeytan
1992 Suç Set Dekoratörü 6.0 10,141

Gerçeği Arayış
1992 Dram Sanat Bölümü 5.8 11,436
1991 Aksiyon Sanat Bölümü    

Genç Ölmek
1991 Dram Sanat Bölümü 5.9 12,385
1991 Dram Sanat Bölümü 6.4 5,185

Taşrada
1989 Komedi Sanat Bölümü 5.9 2,356
1988 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 33,364
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017