Giriş Kayıt
Scott Muller

Scott Muller


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Scott Muller, oyuncu yönetmeni, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 5.8 15
2013 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 6.3 313
2012 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 7.3 8,263
2012 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 6.4 2,311
2010 Animasyon Oyuncu Yönetmeni    
2009 Animasyon Oyuncu Yönetmeni    
2008 Animasyon Oyuncu Yönetmeni    
2008 Animasyon Oyuncu Yönetmeni    
2007 Animasyon Oyuncu Yönetmeni    
2001 Suç Casting 4.1 5,647

Seks Oyunları 2
2000 Dram Casting    
1999 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 8.5 164,933
1997 Animasyon Oyuncu Yönetmeni
Çeşitli
7.2 37,224

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 8.8 284,829
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017