Giriş Kayıt
Barbara Mulcahy

Barbara Mulcahy


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Barbara Mulcahy, yönetmen asistanı, oyuncu. Küçük Kasap (1997), Çılgın Mambo (2000), Er Ryan'ı Kurtarmak (1998), Güvercinin Kanatları (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Yönetmen Asistanı    
2014 Macera Yönetmen Asistanı 5.6 184
2011 Dram Yönetmen Asistanı    
2008 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.5 309

Manastırda Aşk
2007 Dram Yönetmen Asistanı    

Şeytanın Gözü
2007 Dram Yönetmen Asistanı 4.3 818
2001 Komedi Yönetmen Asistanı    

Çılgın Mambo
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 1,705
1998 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 688

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.6 988,914

Güvercinin Kanatları
1997 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 8,978
1997 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 4,932

Küçük Kasap
1997 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 7,955

Cesur Yürek
1995 Biyografi Çeşitli 8.4 814,301

Hiçbir Şey Kişisel Değil
1995 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 404

Babam İçin
1993 Biyografi Oyuncu
Çeşitli
8.1 124,403
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017