Giriş Kayıt
Juha Muje

Juha Muje (66)


Oyuncu

Juha Herman Muje, 15 Ağustos 1950 Pietarsaari, Finlandiya doğumlu oyuncu. Bodomin legenda (2006) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Juha Herman Muje
Doğum Tarihi: 15 Ağustos 1950
Doğum Yeri: Pietarsaari, Finlandiya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 66 Komedi Oyuncu 5.3 68
2012 62 Aile Oyuncu 4.9 120
2011 61 Komedi Oyuncu 6.0 927
2007 57 Komedi Oyuncu 6.1 39
2006 56 Suç Oyuncu    
2003 53 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,761
2000 Suç Oyuncu 8.7 987
1992 42 Dram Oyuncu 6.8 75
Film Altyazıları
Passengers (6,955) Assassin's Creed (6,302) Doctor Strange (4,887) Allied (3,476) Arrival (3,015) Split (2,583) xXx: Return of Xander Cage (2,489) Forushande (2,479) Moana (2,224) Hacksaw Ridge (1,808)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,159) Legion (7,052) Supernatural (6,808) Arrow (5,587) Taboo (5,130) Vikings (4,307) Black Sails (3,767) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,661) Suits (3,634) Blindspot (3,446)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017