Giriş Kayıt
Esther Muir

Esther Muir (92)


Oyuncu

Esther Muir, 11 Mart 1903 Andes, New York, ABD doğumlu oyuncu. A Day at the Races (1937) yapımıyla biliniyor.01 Ağustos 1995 tarihinde (92 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 11 Mart 1903
Ölüm Tarihi: 01 Ağustos 1995
Doğum Yeri: Andes, New York, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Belgesel Oyuncu    
1976 73 Belgesel Oyuncu 7.3 1,621
1939 36 Biyografi Oyuncu 7.0 1,853
1938 35 Dram Oyuncu 5.9 237

Üç Yoldaş
1938 35 Dram Oyuncu 7.4 1,382
1937 34 Komedi Oyuncu 7.7 10,832

Öfke
1936 33 Suç Oyuncu 7.9 8,822

Büyük Ziegfeld
1936 33 Biyografi Oyuncu 6.8 5,349
Film Altyazıları
The Foreigner (8,681) The Mountain Between Us (5,492) Flatliners (5,360) Beyond Skyline (3,657) Stronger (3,621) Dunkirk (3,471) It (2,634) American Made (2,342) Kingsman: The Golden Circle (2,119) Victoria & Abdul (1,793)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017