Giriş Kayıt
Tung-Lit Mui

Tung-Lit Mui


Editör, Editör, Oyuncu

Tung-Lit Mui, editör, editör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Mui Tung Lit
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kirli İşler 2
2003 Aksiyon Oyuncu 7.4 13,450
2002 Komedi Editorial Department 7.1 1,996
2001 Komedi Çeşitli    
2000 Editorial Department 6.9 84
2000 Dram Editorial Department 7.0 429
2000 Romantik Editorial Department
Çeşitli
6.8 1,055
2000 Dram Editorial Department 7.4 410

Komedinin Kralı
1999 Komedi Editorial Department 7.3 4,413
1998 Dram Editorial Department 7.2 328
1996 Aksiyon Editör 5.4 138
1993 Aksiyon Editör 6.1 962
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017