Giriş Kayıt
Jamie Muhoberac

Jamie Muhoberac


Müzisyen, Müzisyen

Benjamin Edward Muhoberac, müzisyen, müzisyen.

Gerçek İsmi: Benjamin Edward Muhoberac
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Müzik 8.9 51
2011 Belgesel Müzik 6.3 763
2006 Müzik Müzik    
2005 Dram Müzik 7.0 43,010

Rehine
2002 Gerilim Müzik 5.8 6,440

Çıtır Kızlar
2000 Komedi Müzik 5.6 93,758
1999 Dram Müzik 7.0 6,253
1996 Kısa Metraj Müzik 6.0 20
Film Altyazıları
Gold (7,282) Rings (3,827) Logan (3,068) Get Out (2,460) La La Land (2,090) Split (1,870) The Age of Shadows (1,868) Zashchitniki (1,704) The Great Wall (1,528) Office Christmas Party (1,428)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) The Blacklist (4,289) The Expanse (3,303) Better Call Saul (2,128) The Last Kingdom (2,113) Doctor Who (1,681) Game of Thrones (1,676) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,634) Vikings (1,620) Supernatural (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017