Giriş Kayıt
Leonard Mudie

Leonard Mudie (82)


Oyuncu

Leonard Mudie Cheetham, 10 Nisan 1883 Cheetham, Manchester, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. British Intelligence (1940), The Magnetic Monster (1953), (1932) Ölmeyen Mumya (1932), (1952) Sahne Işıkları (1952) gibi yapımlarla biliniyor.14 Nisan 1965 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Leonard Mudie Cheetham
Doğum Tarihi: 10 Nisan 1883
Ölüm Tarihi: 14 Nisan 1965
Doğum Yeri: Cheetham, Manchester, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Leonard Mudi
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1965 82 Biyografi Oyuncu 6.6 6,661

Karinizi nasil öldürürsünüz?
1965 82 Komedi Oyuncu 6.7 4,199

Sonbahar Yaprakları
1956 73 Dram Oyuncu 6.7 1,444
1956 73 Dram Oyuncu 6.2 285
1955 72 Biyografi Oyuncu 6.5 605
1955 72 Macera Oyuncu 6.4 1,019

Öp Beni Öldüresiye
1955 72 Suç Oyuncu 7.7 14,203

Gümüs kupa
1954 71 Dram Oyuncu 4.5 1,082

Kont Myles İntikam Peşinde
1954 71 Macera Oyuncu 6.5 1,047
1953 70 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.0 661

Sahne Işıkları
1952 69 Dram Oyuncu 8.1 13,588
1952 69 Macera Oyuncu 6.5 1,711
1952 Aksiyon Oyuncu 7.9 2,246

İki Yüzlü Adamın Oğlu
1951 68 Suç Oyuncu 4.7 141

Kıyamet Kopunca
1951 68 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.7 5,228
1951 68 Komedi Oyuncu 6.7 3,639
1949 66 Komedi Oyuncu 6.7 1,740
1947 64 Dram Oyuncu 6.0 315
1946 63 Kara Film Oyuncu 7.2 1,605
1946 63 Dram Oyuncu 6.7 19
1945 62 Dram Oyuncu 7.2 1,175
1945 62 Dram Oyuncu 7.7 1,814
1944 61 Dram Oyuncu 6.2 860
1943 60 Dram Oyuncu 6.6 102

Unutulan Yıllar
1942 59 Dram Oyuncu 8.0 5,328
1942 59 Dram Oyuncu 6.2 168
1941 58 Dram Oyuncu 7.7 373
1941 58 Suç Oyuncu 5.9 92
1941 58 Dram Oyuncu 6.4 723
1940 57 Komedi Oyuncu 6.3 254

Mektup
1940 57 Suç Oyuncu 7.7 8,712
1940 57 Komedi Oyuncu 6.2 722

Yabancı Muhabir
1940 57 Gizem Oyuncu 7.6 13,827
1940 57 Aksiyon Oyuncu 7.8 7,181
1940 57 Komedi Oyuncu 7.1 1,752

Waterloo Köprüsü
1940 57 Dram Oyuncu 7.8 7,014
1940 57 Komedi Oyuncu 7.7 914
1940 57 Romantik Oyuncu 6.0 642
1939 56 Suç Oyuncu 7.6 4,872

Karanlık Zafer
1939 56 Dram Oyuncu 7.6 7,483
1939 56 Biyografi Oyuncu 7.0 1,737
1939 56 Komedi Oyuncu 6.7 756

Robin Hood'un Maceraları
1938 55 Aksiyon Oyuncu 8.0 39,576

Süveyş Kahramanları
1938 55 Dram Oyuncu 6.7 522
1938 55 Komedi Oyuncu 6.9 1,406
1938 55 Aksiyon Oyuncu 6.9 530
1938 55 Biyografi Oyuncu 7.6 2,129
1938 55 Gizem Oyuncu 6.6 94
1938 55 Komedi Oyuncu 7.2 410
1937 54 Komedi Oyuncu 7.0 1,321
1937 54 Dram Oyuncu 7.4 1,005
1937 54 Macera Oyuncu 6.1 379
1937 54 Biyografi Oyuncu 5.2 297
1937 54 Komedi Oyuncu 7.6 5,130
1937 54 Macera Oyuncu 7.8 9,498
1936 53 Biyografi Oyuncu 7.4 1,598
1936 53 Macera Oyuncu 6.6 1,169
1936 53 Biyografi Oyuncu 6.4 1,734

Kanlı Korsan
1935 52 Aksiyon Oyuncu 7.8 10,155
1935 52 Komedi Oyuncu 6.6 466
1935 52 Dram Oyuncu 7.0 572
1935 52 Macera Oyuncu 7.0 68
1935 52 Komedi Oyuncu 6.3 2,647
1935 52 Dram Oyuncu 6.8 29

Silindir Şapka
1935 52 Komedi Oyuncu 7.8 13,490
1935 52 Dram Oyuncu 7.7 2,622

Kleopatra
1934 51 Biyografi Oyuncu 6.9 2,659
1934 51 Dram Oyuncu 6.6 935
1934 51 Dram Oyuncu 6.4 521
1934 51 Dram Oyuncu 6.3 262

Ölmeyen Mumya
1932 49 Dram Oyuncu 7.2 16,607
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017