Giriş Kayıt
Leonard Mudie

Leonard Mudie (82)


Oyuncu

Leonard Mudie Cheetham, 10 Nisan 1883 Cheetham, Manchester, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. British Intelligence (1940), The Magnetic Monster (1953), (1932) Ölmeyen Mumya (1932), (1952) Sahne Işıkları (1952) gibi yapımlarla biliniyor.14 Nisan 1965 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Leonard Mudie Cheetham
Doğum Tarihi: 10 Nisan 1883
Ölüm Tarihi: 14 Nisan 1965
Doğum Yeri: Cheetham, Manchester, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Leonard Mudi
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1965 82 Biyografi Oyuncu 6.6 6,861

Karinizi nasil öldürürsünüz?
1965 82 Komedi Oyuncu 6.6 4,597

Sonbahar Yaprakları
1956 73 Dram Oyuncu 6.7 1,573
1956 73 Dram Oyuncu 6.2 313
1956 73 Macera Oyuncu 6.4 1,080
1955 72 Biyografi Oyuncu 6.5 605

Öp Beni Öldüresiye
1955 72 Suç Oyuncu 7.7 14,203

Gümüs kupa
1954 71 Dram Oyuncu 4.6 1,131

Kont Myles İntikam Peşinde
1954 71 Macera Oyuncu 6.5 1,047
1953 70 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.9 771

Sahne Işıkları
1952 69 Dram Oyuncu 8.1 13,588
1952 69 Macera Oyuncu 6.5 1,711
1952 Aksiyon Oyuncu 7.8 2,443

İki Yüzlü Adamın Oğlu
1951 68 Suç Oyuncu 4.7 141

Kıyamet Kopunca
1951 68 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.7 5,645
1951 68 Komedi Oyuncu 6.7 3,796
1949 66 Komedi Oyuncu 6.7 1,853
1947 64 Dram Oyuncu 5.9 353
1946 63 Dram Oyuncu 7.2 1,796
1946 63 Dram Oyuncu 6.7 19
1945 62 Dram Oyuncu 7.2 1,326
1945 62 Komedi Oyuncu 6.9 1,035
1945 62 Dram Oyuncu 7.7 1,877
1944 61 Dram Oyuncu 6.2 860
1943 60 Dram Oyuncu 6.6 102

Unutulan Yıllar
1942 59 Dram Oyuncu 8.0 5,670
1942 59 Dram Oyuncu 6.2 168
1941 58 Dram Oyuncu 7.7 373
1941 58 Suç Oyuncu 5.9 92
1941 58 Dram Oyuncu 6.4 723
1940 57 Komedi Oyuncu 6.3 254

Mektup
1940 57 Suç Oyuncu 7.7 8,922
1940 57 Komedi Oyuncu 6.2 722

Yabancı Muhabir
1940 57 Gizem Oyuncu 7.6 14,768
1940 57 Aksiyon Oyuncu 7.8 7,392
1940 57 Komedi Oyuncu 7.1 1,875

Waterloo Köprüsü
1940 57 Dram Oyuncu 7.8 7,218
1940 57 Komedi Oyuncu 7.7 965
1940 57 Romantik Oyuncu 6.0 642
1939 56 Suç Oyuncu 7.6 4,872
1939 56 Kısa Metraj Oyuncu 5.9 244

Karanlık Zafer
1939 56 Dram Oyuncu 7.6 7,483
1939 56 Biyografi Oyuncu 7.0 1,853
1939 56 Komedi Oyuncu 6.7 756

Robin Hood'un Maceraları
1938 55 Aksiyon Oyuncu 8.0 40,880

Süveyş Kahramanları
1938 55 Dram Oyuncu 6.7 522
1938 55 Komedi Oyuncu 6.9 1,521
1938 55 Aksiyon Oyuncu 6.9 530
1938 55 Biyografi Oyuncu 7.6 2,251
1938 55 Gizem Oyuncu 6.6 94
1938 55 Komedi Oyuncu 7.2 486
1937 54 Komedi Oyuncu 6.9 1,379
1937 54 Dram Oyuncu 7.4 1,139
1937 54 Macera Oyuncu 6.1 379
1937 54 Biyografi Oyuncu 5.2 297
1937 54 Komedi Oyuncu 7.6 5,130

Gaib Ufuklar
1937 54 Macera Oyuncu 7.8 9,911
1936 53 Biyografi Oyuncu 7.4 1,598
1936 53 Macera Oyuncu 6.5 1,250
1936 53 Biyografi Oyuncu 6.4 1,734

Kanlı Korsan
1935 52 Aksiyon Oyuncu 7.8 10,233
1935 52 Komedi Oyuncu 6.6 466
1935 52 Dram Oyuncu 7.0 572
1935 52 Macera Oyuncu 7.0 68
1935 52 Komedi Oyuncu 6.2 2,749
1935 52 Dram Oyuncu 6.8 29
1935 52 Dram Oyuncu 6.3 121

Silindir Şapka
1935 52 Komedi Oyuncu 7.9 14,275
1935 52 Dram Oyuncu 7.7 2,622

Kleopatra
1934 51 Biyografi Oyuncu 6.9 2,670
1934 51 Dram Oyuncu 6.6 935
1934 51 Dram Oyuncu 6.4 521
1934 51 Dram Oyuncu 6.3 262

Ölmeyen Mumya
1932 49 Dram Oyuncu 7.2 18,239
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017