Giriş Kayıt
Tsai Mu Ho

Tsai Mu Ho


Yapımcı

Tsai Mu Ho, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Yapımcı 4.3 321
1996 Komedi Çeşitli 7.0 2,471
1996 Aksiyon Yapımcı 5.8 1,508
1995 Aksiyon Çeşitli 6.0 264

Zamanın Külleri
1994 Aksiyon Yapımcı 7.2 10,234
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,353) Allied (12,651) Moana (8,111) Lion (6,062) Arrival (4,257) Assassin's Creed (4,095) Hacksaw Ridge (3,562) Nocturnal Animals (3,284) Shut In (2,432) Underworld: Blood Wars (2,375)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,209) Taboo (9,730) The Expanse (7,899) Legion (6,343) Arrow (6,095) The Big Bang Theory (6,008) Vikings (5,011) The Blacklist (3,520) Suits (3,373) Sherlock (3,249)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017