Giriş Kayıt
Christopher Moynihan

Christopher Moynihan (43)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Christoph G. Moynihan, 01 Nisan 1973 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Man Up (2011), 100 Questions (2010), Coupling (2003), For Your Consideration (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christoph G. Moynihan
Doğum Tarihi: 01 Nisan 1973
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Chris Moynihan
Burcu: Koç
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 43 Komedi Oyuncu 5.8 4,492
2016 Komedi Senarist
Yapımcı
   
2012 Komedi Oyuncu 8.2 27,399
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
6.6 2,415
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
5.5 765
2006 33 Komedi Oyuncu 6.3 12,320
2003 Komedi Oyuncu 3.4 794
2003 30 Komedi Oyuncu 7.3 22,638

Jim'e Göre
2001 Komedi Oyuncu 6.4 29,849
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,661) Doctor Strange (7,781) John Wick: Chapter 2 (7,774) Allied (7,085) Moana (5,296) Lion (3,842) Arrival (3,786) Forushande (3,416) Hacksaw Ridge (2,657) Split (2,465)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,631) Vikings (5,287) Supernatural (5,073) The Expanse (4,586) The Flash (4,351) Suits (3,966) Sherlock (3,071) The Big Bang Theory (2,906) Blindspot (2,691) Arrow (2,337)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017