Giriş Kayıt
Christopher Moynihan

Christopher Moynihan (44)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Christoph G. Moynihan, 01 Nisan 1973 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Man Up (2011), 100 Questions (2010), Coupling (2003), For Your Consideration (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christoph G. Moynihan
Doğum Tarihi: 01 Nisan 1973
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Chris Moynihan
Burcu: Koç
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Senarist
Yapımcı
   
2016 43 Komedi Oyuncu 5.8 5,042
2012 Komedi Oyuncu 8.2 30,065
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
6.6 2,415
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
5.5 765
2006 33 Komedi Oyuncu 6.3 12,320
2003 Komedi Oyuncu 3.4 794
2003 30 Komedi Oyuncu 7.3 23,120

Jim'e Göre
2001 Komedi Oyuncu 6.4 30,527
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017