Giriş Kayıt
John S. Moyer

John S. Moyer (53)


Kameraman, Oyuncu

John S. Moyer, 16 Mayıs 1964 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu kameraman, oyuncu. (2000) Geyik Muhabbeti (2000), (2002) Beni Unutma (2002), (2012) Kelimeler Yetmez (2012), (2001) Osmosis Jones (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1964
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Buzz Moyer | John 'Buzz' Moyer | John Buzz Moyer |
Takma İsmi: Buzz
Burcu: Boğa
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 53 Dram Kameraman 5.7 9,651

Pastoral Amerika
2016 52 Suç Kameraman 6.1 8,546

Mutlu Yıllar
2015 51 Komedi Kameraman 5.7 13,297
2015 Aksiyon Kameraman 8.1 24,539

Son Cadı Avcısı
2015 51 Aksiyon Kameraman 6.0 73,441

Babalar ve Kızları
2015 51 Dram Kameraman 7.1 16,694
2015 Aksiyon Kameraman 7.4 4,881
2015 51 Macera Kameraman 6.8 21,957

Doğruyu Söyle
2015 51 Biyografi Kameraman 7.1 63,538

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 50 Komedi Kameraman 5.7 106,086

Bizi Kötüden Koru
2014 50 Korku Kameraman 6.2 58,245

Aynı Yıldızın Altında
2014 50 Dram Kameraman 7.8 277,161
2014 50 Aksiyon Kameraman 7.0 214,853

Kış Masalı
2014 50 Dram Kameraman 6.2 44,727

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 49 Macera Kameraman 7.3 253,277

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 49 Aksiyon Kameraman 4.9 168,476
2012 48 Aksiyon Kameraman 5.1 29,498
2012 48 Aksiyon Kameraman 7.0 255,274

Ağır Sıklet
2012 48 Aksiyon Kameraman 6.4 77,459

Yenilmezler
2012 48 Aksiyon Kameraman 8.1 1,058,695

Kelimeler Yetmez
2012 48 Komedi Kameraman 5.9 33,018

Aşk ve Para
2012 48 Aksiyon Kameraman 5.3 36,003
2011 47 Komedi Kameraman 5.7 62,611

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 47 Komedi Kameraman 4.9 17,329

Sokak Dansı 3D
2010 46 Dram Kameraman 6.2 49,913
2010 Suç Kameraman 8.6 146,103

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 45 Korku Kameraman 5.1 25,107
2009 45 Gerilim Kameraman 5.4 3,609

Yaz Aşkı
2009 45 Komedi Kameraman 6.8 138,424

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 44 Komedi Kameraman 6.6 156,212

Aşk Yönetimi
2008 44 Komedi Kameraman 5.9 15,086

Bir Çılgının İçinde
2008 44 Macera Kameraman 4.9 32,836

Pittsburgh Sırları
2008 44 Macera Kameraman 5.4 2,776
2007 43 Komedi Kameraman 4.0 56,292
2006 42 Dram Kameraman 7.2 173,548

Vay Anam Vay 2
2006 42 Komedi Kameraman 4.6 34,116

Hayalperest
2005 41 Dram Kameraman 6.9 10,181

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 39 Aksiyon Kameraman 5.9 209,720

Herkes Onun Peşinde
2003 39 Komedi Kameraman 5.1 16,716

Eski Dostlar
2003 39 Komedi Kameraman 7.2 193,088

Beni Unutma
2002 38 Komedi Kameraman 6.2 88,436

Gecenin Nefesi
2002 38 Dram Kameraman 6.5 66,574
2001 37 Animasyon Kameraman 6.3 27,134
2001 Dram Kameraman 7.4 3,912

Geyik Muhabbeti
2000 36 Komedi Kameraman 6.5 139,667

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 36 Komedi Kameraman 6.6 195,408

Müfettiş Gadget
1999 35 Aksiyon Kameraman 4.1 38,626
1999 35 Macera Kameraman 7.4 188,898

Son Umut
1998 34 Aksiyon Kameraman 6.1 13,981

Raptiye
1996 32 Komedi Kameraman 6.9 66,750

Şeytanca
1996 32 Dram Kameraman 5.3 11,199

Harika Çocuk
1995 31 Dram Kameraman 6.6 25,432

Ani Ölüm
1995 31 Aksiyon Kameraman 5.7 27,273
1995 31 Komedi Kameraman 5.9 4,588

Müşteri
1994 30 Gerilim Kameraman 6.7 49,147
1993 29 Komedi Kameraman 5.7 3,184

Hayatı Emen Karanlık
1993 29 Korku Kameraman 5.9 12,635
1992 28 Macera Kameraman 5.3 3,495
1992 28 Kameraman 5.9 1,024

Beyaz Diş
1991 27 Macera Kameraman 6.7 16,069
1991 27 Komedi Kameraman
Oyuncu
4.8 407

Ölümün Gözleri
1990 26 Korku Kameraman 6.1 4,651
1988 24 Dram Kameraman 6.2 8,471

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Kameraman 5.2 4,729
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017