Giriş Kayıt
John S. Moyer

John S. Moyer (53)


Kameraman, Oyuncu

John S. Moyer, 16 Mayıs 1964 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu kameraman, oyuncu. (2000) Geyik Muhabbeti (2000), (2002) Beni Unutma (2002), (2012) Kelimeler Yetmez (2012), (2001) Osmosis Jones (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1964
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Buzz Moyer | John 'Buzz' Moyer | John Buzz Moyer |
Takma İsmi: Buzz
Burcu: Boğa
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 53 Dram Kameraman 5.7 7,664

Pastoral Amerika
2016 52 Suç Kameraman 6.1 7,763

Mutlu Yıllar
2015 51 Komedi Kameraman 5.7 13,051
2015 Aksiyon Kameraman 8.1 23,666

Son Cadı Avcısı
2015 51 Aksiyon Kameraman 6.0 71,963

Babalar ve Kızları
2015 51 Dram Kameraman 7.1 16,196
2015 Aksiyon Kameraman 7.4 4,881
2015 51 Macera Kameraman 6.8 21,610

Doğruyu Söyle
2015 51 Biyografi Kameraman 7.1 62,018

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 50 Komedi Kameraman 5.7 104,937

Bizi Kötüden Koru
2014 50 Korku Kameraman 6.2 57,760

Aynı Yıldızın Altında
2014 50 Dram Kameraman 7.8 273,035
2014 50 Aksiyon Kameraman 7.0 213,058

Kış Masalı
2014 50 Dram Kameraman 6.2 44,343

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 49 Macera Kameraman 7.3 250,983

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 49 Aksiyon Kameraman 4.9 167,165
2012 48 Aksiyon Kameraman 5.1 29,391
2012 48 Aksiyon Kameraman 7.0 252,456

Ağır Sıklet
2012 48 Aksiyon Kameraman 6.4 76,989

Yenilmezler
2012 48 Aksiyon Kameraman 8.1 1,049,913

Kelimeler Yetmez
2012 48 Komedi Kameraman 5.9 32,719

Aşk ve Para
2012 48 Aksiyon Kameraman 5.3 35,776
2011 47 Komedi Kameraman 5.7 62,126

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 47 Komedi Kameraman 4.9 16,801

Sokak Dansı 3D
2010 46 Dram Kameraman 6.2 49,550
2010 Suç Kameraman 8.6 144,733

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 45 Korku Kameraman 5.1 24,973
2009 45 Gerilim Kameraman 5.4 3,609

Yaz Aşkı
2009 45 Komedi Kameraman 6.8 137,518

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 44 Komedi Kameraman 6.6 155,371

Aşk Yönetimi
2008 44 Komedi Kameraman 5.9 15,086

Bir Çılgının İçinde
2008 44 Macera Kameraman 4.9 32,836

Pittsburgh Sırları
2008 44 Macera Kameraman 5.4 2,776
2007 43 Komedi Kameraman 4.0 55,828
2006 42 Dram Kameraman 7.2 172,098

Vay Anam Vay 2
2006 42 Komedi Kameraman 4.6 33,961

Hayalperest
2005 41 Dram Kameraman 6.9 10,181

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 39 Aksiyon Kameraman 5.9 207,236

Herkes Onun Peşinde
2003 39 Komedi Kameraman 5.1 16,608

Eski Dostlar
2003 39 Komedi Kameraman 7.2 191,990

Beni Unutma
2002 38 Komedi Kameraman 6.2 87,707

Gecenin Nefesi
2002 38 Dram Kameraman 6.5 66,156
2001 37 Animasyon Kameraman 6.3 26,911
2001 Dram Kameraman 7.4 3,883

Geyik Muhabbeti
2000 36 Komedi Kameraman 6.5 138,785

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 36 Komedi Kameraman 6.6 194,029

Müfettiş Gadget
1999 35 Aksiyon Kameraman 4.1 38,361
1999 35 Macera Kameraman 7.4 187,955

Son Umut
1998 34 Aksiyon Kameraman 6.1 13,981

Raptiye
1996 32 Komedi Kameraman 6.9 66,256

Şeytanca
1996 32 Dram Kameraman 5.3 11,199

Harika Çocuk
1995 31 Dram Kameraman 6.5 25,229

Ani Ölüm
1995 31 Aksiyon Kameraman 5.7 26,934
1995 31 Komedi Kameraman 5.9 4,588

Müşteri
1994 30 Gerilim Kameraman 6.7 48,639
1993 29 Komedi Kameraman 5.7 3,184

Hayatı Emen Karanlık
1993 29 Korku Kameraman 5.9 12,019
1992 28 Macera Kameraman 5.3 3,495
1992 28 Kameraman 5.9 1,024

Beyaz Diş
1991 27 Macera Kameraman 6.7 16,069
1991 27 Komedi Kameraman
Oyuncu
4.8 407

Ölümün Gözleri
1990 26 Korku Kameraman 6.1 4,370
1988 24 Dram Kameraman 6.2 8,329

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Kameraman 5.2 4,673
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017