Giriş Kayıt
John S. Moyer

John S. Moyer (53)


Kameraman, Oyuncu

John S. Moyer, 16 Mayıs 1964 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu kameraman, oyuncu. (2000) Geyik Muhabbeti (2000), (2002) Beni Unutma (2002), (2012) Kelimeler Yetmez (2012), (2001) Osmosis Jones (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1964
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Buzz Moyer | John 'Buzz' Moyer | John Buzz Moyer |
Takma İsmi: Buzz
Burcu: Boğa
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 53 Biyografi Kameraman    
2017 53 Dram Kameraman 5.7 10,954

Pastoral Amerika
2016 52 Suç Kameraman 6.1 9,199

Mutlu Yıllar
2015 51 Komedi Kameraman 5.7 13,566
2015 Aksiyon Kameraman 8.1 25,226

Son Cadı Avcısı
2015 51 Aksiyon Kameraman 6.0 75,207

Babalar ve Kızları
2015 51 Dram Kameraman 7.1 17,357
2015 Aksiyon Kameraman 7.3 5,021
2015 51 Macera Kameraman 6.8 22,245

Doğruyu Söyle
2015 51 Biyografi Kameraman 7.1 64,952

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 50 Komedi Kameraman 5.7 107,302

Bizi Kötüden Koru
2014 50 Korku Kameraman 6.2 58,911

Aynı Yıldızın Altında
2014 50 Dram Kameraman 7.8 281,166
2014 50 Aksiyon Kameraman 7.0 216,804

Kış Masalı
2014 50 Dram Kameraman 6.2 45,078

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 49 Macera Kameraman 7.3 255,605

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 49 Aksiyon Kameraman 4.9 169,743
2012 48 Aksiyon Kameraman 5.1 29,629
2012 48 Aksiyon Kameraman 7.0 258,146

Ağır Sıklet
2012 48 Aksiyon Kameraman 6.4 77,969

Yenilmezler
2012 48 Aksiyon Kameraman 8.1 1,066,317

Kelimeler Yetmez
2012 48 Komedi Kameraman 5.9 33,018

Aşk ve Para
2012 48 Aksiyon Kameraman 5.3 36,220
2011 47 Komedi Kameraman 5.7 62,958

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 47 Komedi Kameraman 4.9 17,485

Sokak Dansı 3D
2010 46 Dram Kameraman 6.2 50,263
2010 Suç Kameraman 8.6 147,461

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 45 Korku Kameraman 5.1 25,309
2009 45 Gerilim Kameraman 5.4 3,609

Yaz Aşkı
2009 45 Komedi Kameraman 6.8 139,254

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 44 Komedi Kameraman 6.6 157,031

Aşk Yönetimi
2008 44 Komedi Kameraman 5.9 15,086

Bir Çılgının İçinde
2008 44 Macera Kameraman 4.9 32,836

Pittsburgh Sırları
2008 44 Macera Kameraman 5.4 2,776
2007 43 Komedi Kameraman 4.0 56,783
2006 42 Dram Kameraman 7.2 174,896

Vay Anam Vay 2
2006 42 Komedi Kameraman 4.6 34,594

Hayalperest
2005 41 Dram Kameraman 6.9 10,181

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 39 Aksiyon Kameraman 5.9 211,755

Herkes Onun Peşinde
2003 39 Komedi Kameraman 5.1 16,788

Eski Dostlar
2003 39 Komedi Kameraman 7.2 194,089

Beni Unutma
2002 38 Komedi Kameraman 6.2 89,167

Gecenin Nefesi
2002 38 Dram Kameraman 6.5 67,141
2001 37 Animasyon Kameraman 6.3 27,328
2001 Dram Kameraman 7.4 3,951

Geyik Muhabbeti
2000 36 Komedi Kameraman 6.5 140,616

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 36 Komedi Kameraman 6.6 196,840

Müfettiş Gadget
1999 35 Aksiyon Kameraman 4.1 38,946
1999 35 Macera Kameraman 7.4 189,787

Son Umut
1998 34 Aksiyon Kameraman 6.1 13,981

Raptiye
1996 32 Komedi Kameraman 6.9 67,237

Şeytanca
1996 32 Dram Kameraman 5.3 11,199

Harika Çocuk
1995 31 Dram Kameraman 6.6 25,644

Ani Ölüm
1995 31 Aksiyon Kameraman 5.7 27,439
1995 31 Komedi Kameraman 5.9 4,588

Müşteri
1994 30 Gerilim Kameraman 6.7 49,735
1993 29 Komedi Kameraman 5.7 3,184

Hayatı Emen Karanlık
1993 29 Korku Kameraman 5.9 12,964
1992 28 Macera Kameraman 5.3 3,495
1992 28 Kameraman 5.9 1,024

Beyaz Diş
1991 27 Macera Kameraman 6.7 16,069
1991 27 Komedi Kameraman
Oyuncu
4.8 407

Ölümün Gözleri
1990 26 Korku Kameraman 6.1 4,651
1988 24 Dram Kameraman 6.2 8,585

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Kameraman 5.2 4,770
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017