Giriş Kayıt
Terence Mountain

Terence Mountain


Oyuncu

Terence Mountain, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Terry Mountain
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Macera Oyuncu 5.8 2,138
1984 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,594

Kanlı Saltanat
1971 Dram Oyuncu 7.5 9,857

007 James Bond: Ölümsüz Elmaslar
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 77,262

Bin Günlük Mutluluk
1969 Dram Oyuncu 7.6 5,436

Majestelerinin Gizli Servisinde
1969 Aksiyon Oyuncu 6.8 62,694
1969 Suç Oyuncu 5.4 298

Kartal Yuvası
1968 Aksiyon Oyuncu 7.7 42,147
1968 Biyografi Oyuncu 7.7 1,676
1962 Aksiyon Oyuncu 7.5 2,967
Dizi Altyazıları
The Flash (6,868) Into the Badlands (3,359) Black Sails (2,370) Legion (2,265) Vikings (1,779) Legends of Tomorrow (1,621) Arrow (1,603) 24: Legacy (1,598) Iron Fist (1,582) Game of Thrones (1,404)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017