Giriş Kayıt
Terence Mountain

Terence Mountain


Oyuncu

Terence Mountain, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Terry Mountain
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Macera Oyuncu 5.8 2,138
1984 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,594

Kanlı Saltanat
1971 Dram Oyuncu 7.5 9,857

007 James Bond: Ölümsüz Elmaslar
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 79,728

Bin Günlük Mutluluk
1969 Dram Oyuncu 7.6 5,436

Majestelerinin Gizli Servisinde
1969 Aksiyon Oyuncu 6.8 65,076
1969 Suç Oyuncu 5.4 298

Kartal Yuvası
1968 Aksiyon Oyuncu 7.7 43,478
1968 Biyografi Oyuncu 7.7 1,676
1962 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,208
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017