Giriş Kayıt
Alain Mottet

Alain Mottet (88)


Oyuncu

Alain Mottet, 30 Aralık 1928 Lyon, Rhône, Fransa doğumlu oyuncu. Dernier domicile connu (1970), La scoumoune (1972), (1969) Gölgeler Ordusu (1969), (1963) Ateşle Oyun (1963) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Aralık 1928
Doğum Yeri: Lyon, Rhône, Fransa
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 75 Dram Oyuncu 6.6 35
1990 62 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,421
1976 48 Dram Oyuncu 7.0 223
1972 44 Suç Oyuncu 6.4 706
1970 42 Suç Oyuncu 7.1 850

Gölgeler Ordusu
1969 41 Dram Oyuncu 8.2 14,974
1968 40 Suç Oyuncu 6.2 339
1967 39 Komedi Oyuncu 5.8 34

Müzedeki Hayalet
1965 37 Gerilim Oyuncu    

Ateşle Oyun
1963 35 Dram Oyuncu 8.1 5,479
Film Altyazıları
Live by Night (10,040) Resident Evil: The Final Chapter (8,776) Hidden Figures (4,647) Rogue One (4,231) Patriots Day (4,216) Assassin's Creed (3,731) Split (3,474) Allied (3,454) Paterson (3,266) Why Him? (2,066)
Dizi Altyazıları
Legion (4,383) The 100 (3,965) Arrow (3,217) Black Sails (3,159) The Expanse (3,034) The Originals (2,747) Colony (2,577) The Flash (2,250) The Last Kingdom (2,150) Vikings (2,021)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017