Giriş Kayıt
John Motson

John Motson (71)


Oyuncu

John Walker Motson, 10 Temmuz 1945 Salford, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Hayatımın Çalımı Beckham (2002) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Walker Motson
Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1945
Doğum Yeri: Salford, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık
Takma İsmi: Motty
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 64 Dram Oyuncu    

Fare Şehri
2006 61 Animasyon Oyuncu 6.6 88,640
2006 61 Spor Oyuncu    
2004 59 Belgesel Oyuncu    

Hayatımın Çalımı Beckham
2002 57 Komedi Oyuncu 6.7 92,011
2000 55 Suç 6.2 2,715
1996 51 Dram Oyuncu    
1979 34 Dram Oyuncu 5.3 78
Film Altyazıları
Assassin's Creed (5,811) Passengers (5,379) Doctor Strange (4,183) Allied (2,987) Split (2,524) Arrival (2,502) xXx: Return of Xander Cage (2,343) Forushande (2,221) Moana (1,951) Lion (1,542)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,398) Arrow (4,719) Taboo (4,674) Legion (4,608) Vikings (3,841) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,338) Black Sails (3,231) Blindspot (3,230) Supernatural (3,187) Suits (3,133)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017