Giriş Kayıt
Etta Moten

Etta Moten (102)


Oyuncu

Etta Moten, 05 Kasım 1901 Weimar, Texas, ABD doğumlu oyuncu. Karyoka (1933) yapımıyla biliniyor.02 Ocak 2004 tarihinde (102 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 05 Kasım 1901
Ölüm Tarihi: 02 Ocak 2004
Doğum Yeri: Weimar, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Etta Moten Barnett
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1937 36 Komedi Oyuncu 7.7 10,832
1936 35 Dram Oyuncu 7.1 619
1934 33 Dram Oyuncu 8.0 1,006

Karyoka
1933 32 Komedi Oyuncu 6.7 2,735

Altın Arayan Kızlar
1933 32 Komedi Oyuncu 8.1 5,708
1933 32 Komedi Oyuncu 7.3 1,659
1933 32 Suç Oyuncu 6.7 975
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,139) Dunkirk (4,009) Stronger (3,014) It (2,226) Mother! (1,524) American Made (1,509) Loving Vincent (1,432) Kingsman: The Golden Circle (1,392) Flatliners (685) The Foreigner (665)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,143) Shameless (6,231) Mr. Robot (5,269) Game of Thrones (3,320) Peaky Blinders (2,238) Manhunt: Unabomber (2,176) Lucifer (1,759) Designated Survivor (1,636) Supernatural (1,420) The Big Bang Theory (1,163)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017