Giriş Kayıt
Hajna O. Moss

Hajna O. Moss


Casting, Oyuncu, Yapımcı

Hajna O. Moss, casting, oyuncu, yapımcı. Bumerang (1992) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Hajna Moss
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Dram Casting 5.8 1,589

Bumerang
1992 Komedi Casting 5.4 20,414
1991 Komedi Oyuncu 5.9 1,471
1991 Dram Oyuncu 6.4 5,185
1990 Korku Yapımcı 4.4 881

New York Üçlemesi
1989 Komedi Casting 6.4 13,872

Taş Mezarlar
1987 Dram Oyuncu 6.4 4,059
Film Altyazıları
Allied (9,688) Doctor Strange (9,643) Moana (8,051) Assassin's Creed (6,064) Lion (4,887) Arrival (3,804) Hacksaw Ridge (2,955) Fences (2,653) Nocturnal Animals (2,613) Forushande (2,115)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,215) Supernatural (7,630) The Expanse (4,733) Vikings (4,537) The Big Bang Theory (3,853) Suits (3,523) Legion (3,392) The Blacklist (3,320) Arrow (3,124) Sherlock (2,823)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017