Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Hajna O. Moss

Hajna O. Moss


Oyuncu, Casting, Yapımcı

Hajna O. Moss, oyuncu, casting, yapımcı. Bumerang (1992) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Hajna Moss
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Dram Casting 5.8 1,589

Bumerang
1992 Komedi Casting 5.4 20,414
1991 Komedi Oyuncu 5.9 1,471
1991 Dram Oyuncu 6.4 5,185
1990 Korku Yapımcı 4.4 881

New York Üçlemesi
1989 Komedi Casting 6.4 13,872

Taş Mezarlar
1987 Dram Oyuncu 6.4 4,059
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017