Giriş Kayıt
Edward L. Moskowitz

Edward L. Moskowitz (64)


Sesler, Oyuncu

Edward L. Moskowitz, 05 Mart 1953 Bronx, New York City, New York, ABD doğumlu sesler, oyuncu. Pushing Daisies 1 (2007), Anger Management (2012), Altın Kızlar (1985), NewsRadio (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mart 1953
Doğum Yeri: Bronx, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: E. L. Moskowitz | Ed L. Moskowitz | Edward Moskowi
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Sesler 7.4 4,405
2012 Komedi Sesler 6.7 27,623
2011 Aksiyon Sesler 5.8 7,588
2011 Komedi Sesler 7.7 148,060
2007 Komedi Sesler 8.3 150,919

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Sesler 8.4 46,987
2005 Suç Sesler 6.9 34,403
2005 Dram Sesler    
2005 Suç Sesler 8.2 116,465
2003 Dram Sesler    
2002 Komedi Sesler 7.8 1,321
1999 46 Aile Sesler 6.7 4,045

Will & Grace 1
1998 Komedi Sesler 7.2 38,611
1997 44 Bilim-Kurgu Sesler    
1997 Komedi Sesler 6.9 14,055
1996 43 Bilim-Kurgu Sesler    
1995 42 Bilim-Kurgu Sesler    
1995 Komedi Sesler 7.9 11,021
1994 Komedi Sesler 6.1 8,240
1992 Komedi Sesler 8.5 5,409
1990 Komedi Sesler 5.9 5,235

Alf 1
1986 Komedi Sesler 7.4 24,521
1985 Komedi Sesler 6.6 10,540

Altın Kızlar
1985 Komedi Sesler 7.8 23,348

Doğru Yanlış
1982 29 Komedi Oyuncu 5.8 1,307
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,709) Live by Night (6,079) Hidden Figures (5,458) Rogue One (4,894) Split (4,591) Paterson (3,812) Assassin's Creed (3,765) Patriots Day (3,579) Allied (3,264) Passengers (1,519)
Dizi Altyazıları
Legion (9,073) Arrow (5,377) The Flash (3,285) The 100 (3,277) The Expanse (3,013) Colony (2,393) Designated Survivor (2,133) Vikings (1,858) The Last Kingdom (1,721) The Originals (1,694)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017