Giriş Kayıt
Edward L. Moskowitz

Edward L. Moskowitz (63)


Sesler, Oyuncu

Edward L. Moskowitz, 05 Mart 1953 Bronx, New York City, New York, ABD doğumlu sesler, oyuncu. Pushing Daisies 1 (2007), Anger Management (2012), Altın Kızlar (1985), NewsRadio (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mart 1953
Doğum Yeri: Bronx, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: E. L. Moskowitz | Ed L. Moskowitz | Edward Moskowi
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Sesler 7.4 4,156
2012 Komedi Sesler 6.7 27,456
2011 Aksiyon Sesler 5.8 7,588
2011 Komedi Sesler 7.8 145,643
2007 Komedi Sesler 8.3 149,678

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Sesler 8.4 46,493
2005 Suç Sesler 6.9 34,124
2005 Dram Sesler    
2005 Suç Sesler 8.2 114,817
2003 Dram Sesler    
2002 Komedi Sesler 7.8 1,321
1999 46 Aile Sesler 6.7 4,045

Will & Grace 1
1998 Komedi Sesler 7.2 38,066
1997 44 Bilim-Kurgu Sesler    
1997 Komedi Sesler 6.9 13,884
1996 43 Bilim-Kurgu Sesler    
1995 42 Bilim-Kurgu Sesler    
1995 Komedi Sesler 7.9 10,955
1994 Komedi Sesler 6.1 8,142
1992 Komedi Sesler 8.5 5,388
1990 Komedi Sesler 5.9 5,167

Alf 1
1986 Komedi Sesler 7.4 24,236
1985 Komedi Sesler 6.6 10,427

Altın Kızlar
1985 Komedi Sesler 7.8 22,883

Doğru Yanlış
1982 29 Komedi Oyuncu 5.8 1,307
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017