Giriş Kayıt
Edward L. Moskowitz

Edward L. Moskowitz (64)


Sesler, Oyuncu

Edward L. Moskowitz, 05 Mart 1953 Bronx, New York City, New York, ABD doğumlu sesler, oyuncu. Pushing Daisies 1 (2007), Altın Kızlar (1985), Anger Management (2012), NewsRadio (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mart 1953
Doğum Yeri: Bronx, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: E. L. Moskowitz | Ed L. Moskowitz | Edward Moskowi
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 6.8 726
2013 Komedi Sesler 7.4 4,452
2012 Komedi Sesler 6.7 28,005
2011 Aksiyon Sesler 5.8 7,588
2011 Komedi Sesler 7.7 152,942
2007 Komedi Sesler 8.3 153,993

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Sesler 8.4 48,187
2005 Suç Sesler 6.9 35,028
2005 Dram Sesler    
2005 Suç Sesler 8.1 120,756
2003 Dram Sesler    
2002 Komedi Sesler 7.8 1,321
1999 46 Aile Sesler 6.7 4,045

Will & Grace 1
1998 Komedi Sesler 7.2 40,087
1997 44 Bilim-Kurgu Sesler    
1997 Komedi Sesler 6.9 14,500
1996 43 Bilim-Kurgu Sesler    
1995 42 Bilim-Kurgu Sesler    
1995 Komedi Sesler 7.9 11,272
1994 Komedi Sesler 6.1 8,543
1992 Komedi Sesler 8.5 5,921
1990 Komedi Sesler 6.0 5,408

Alf 1
1986 Komedi Sesler 7.4 25,493
1985 Komedi Sesler 6.6 10,893

Altın Kızlar
1985 Komedi Sesler 7.8 24,305

Doğru Yanlış
1982 29 Komedi Oyuncu 5.8 1,307
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017