Giriş Kayıt
Edward L. Moskowitz

Edward L. Moskowitz (64)


Sesler, Oyuncu

Edward L. Moskowitz, 05 Mart 1953 Bronx, New York City, New York, ABD doğumlu sesler, oyuncu. Pushing Daisies 1 (2007), Anger Management (2012), Altın Kızlar (1985), NewsRadio (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mart 1953
Doğum Yeri: Bronx, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: E. L. Moskowitz | Ed L. Moskowitz | Edward Moskowi
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Sesler 7.4 4,156
2012 Komedi Sesler 6.7 27,552
2011 Aksiyon Sesler 5.8 7,588
2011 Komedi Sesler 7.8 147,005
2007 Komedi Sesler 8.3 150,412

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Sesler 8.4 46,758
2005 Suç Sesler 6.9 34,279
2005 Dram Sesler    
2005 Suç Sesler 8.2 115,701
2003 Dram Sesler    
2002 Komedi Sesler 7.8 1,321
1999 46 Aile Sesler 6.7 4,045

Will & Grace 1
1998 Komedi Sesler 7.2 38,456
1997 44 Bilim-Kurgu Sesler    
1997 Komedi Sesler 6.9 13,974
1996 43 Bilim-Kurgu Sesler    
1995 42 Bilim-Kurgu Sesler    
1995 Komedi Sesler 7.9 10,995
1994 Komedi Sesler 6.1 8,200
1992 Komedi Sesler 8.5 5,409
1990 Komedi Sesler 5.9 5,208

Alf 1
1986 Komedi Sesler 7.4 24,394
1985 Komedi Sesler 6.6 10,488

Altın Kızlar
1985 Komedi Sesler 7.8 23,130

Doğru Yanlış
1982 29 Komedi Oyuncu 5.8 1,307
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,141) Passengers (8,492) Doctor Strange (4,783) Arrival (3,586) Assassin's Creed (2,972) Allied (2,780) Fences (2,714) Hacksaw Ridge (2,263) Moana (1,847) Nocturnal Animals (1,440)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,521) Legion (8,513) The 100 (8,103) Taboo (6,870) The Big Bang Theory (5,819) Arrow (4,758) Black Sails (3,870) Vikings (3,394) The Expanse (3,378) The Flash (3,339)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017