Giriş Kayıt
Edward L. Moskowitz

Edward L. Moskowitz (64)


Sesler, Oyuncu

Edward L. Moskowitz, 05 Mart 1953 Bronx, New York City, New York, ABD doğumlu sesler, oyuncu. Pushing Daisies 1 (2007), Altın Kızlar (1985), Anger Management (2012), NewsRadio (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mart 1953
Doğum Yeri: Bronx, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: E. L. Moskowitz | Ed L. Moskowitz | Edward Moskowi
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 6.9 1,039
2013 Komedi Sesler 7.4 4,528
2012 Komedi Sesler 6.7 28,137
2011 Aksiyon Sesler 5.8 7,588
2011 Komedi Sesler 7.7 154,489
2007 Komedi Sesler 8.3 155,028

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Sesler 8.4 48,592

Kriminal
2005 Suç Sesler 8.1 122,470
2005 Suç Sesler 6.9 35,241
2005 Dram Sesler    
2003 Dram Sesler    
2002 Komedi Sesler 7.8 1,321
1999 46 Aile Sesler 6.7 4,045

Will & Grace 1
1998 Komedi Sesler 7.2 42,101
1997 44 Bilim-Kurgu Sesler    
1997 Komedi Sesler 6.9 14,666
1996 43 Bilim-Kurgu Sesler    
1995 42 Bilim-Kurgu Sesler    
1995 Komedi Sesler 7.9 11,339
1994 Komedi Sesler 6.1 8,636
1992 Komedi Sesler 8.5 5,921
1990 Komedi Sesler 6.0 5,456

Alf 1
1986 Komedi Sesler 7.4 25,854
1985 Komedi Sesler 6.6 11,043

Altın Kızlar
1985 Komedi Sesler 7.8 24,615

Doğru Yanlış
1982 29 Komedi Oyuncu 5.8 1,307
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017