Giriş Kayıt
Edward L. Moskowitz

Edward L. Moskowitz (65)


Sesler, Oyuncu

Edward L. Moskowitz, 05 Mart 1953 Bronx, New York City, New York, ABD doğumlu sesler, oyuncu. Pushing Daisies 1 (2007), Altın Kızlar (1985), Anger Management (2012), NewsRadio (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mart 1953
Doğum Yeri: Bronx, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: E. L. Moskowitz | Ed L. Moskowitz | Edward Moskowi
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 7.0 1,376
2013 Komedi Sesler 7.4 4,528
2012 Komedi Sesler 6.6 28,532
2011 Aksiyon Sesler 5.8 7,588
2011 Komedi Sesler 7.7 163,087
2007 Komedi Sesler 8.3 158,838

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Sesler 8.4 49,900

Kriminal
2005 Suç Sesler 8.1 128,549
2005 Suç Sesler 6.9 35,879
2005 Dram Sesler    
2003 Dram Sesler    
2002 Komedi Sesler 7.8 1,321
1999 46 Aile Sesler 6.7 4,045

Will & Grace 1
1998 Komedi Sesler 7.2 44,873
1997 44 Bilim-Kurgu Sesler    
1997 Komedi Sesler 6.9 15,175
1996 43 Bilim-Kurgu Sesler    
1995 42 Bilim-Kurgu Sesler    
1995 Komedi Sesler 7.9 11,615
1994 Komedi Sesler 6.2 8,956
1992 Komedi Sesler 8.4 6,619
1990 Komedi Sesler 6.0 5,686

Alf 1
1986 Komedi Sesler 7.4 26,955
1985 Komedi Sesler 6.6 11,487

Altın Kızlar
1985 Komedi Sesler 7.9 25,840

Doğru Yanlış
1982 29 Komedi Oyuncu 5.8 1,307
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018