Giriş Kayıt
Aryeh Moskona

Aryeh Moskona (64)


Oyuncu

Aryeh Moskona, 09 Temmuz 1952 doğumlu oyuncu. Afula Express (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1952
Diğer Bir İsmi: Arie Moscona | Arie Moskona | Arieh Moskoneh | Ari
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 56 Dram Oyuncu 6.3 56
2007 55 Dram Oyuncu 6.0 374
2003 51 Dram Oyuncu 6.4 47
1999 47 Komedi Oyuncu    
1994 42 Dram Oyuncu 6.8 53
1992 40 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,386
1988 36 Dram Oyuncu 5.9 11
1977 25 Aksiyon Oyuncu 6.6 624
1976 24 Komedi Oyuncu 8.1 1,035
1974 22 Müzikal Oyuncu 7.0 200
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,994) Allied (12,194) Moana (7,782) Lion (5,871) Arrival (4,053) Hacksaw Ridge (3,417) Assassin's Creed (3,150) Nocturnal Animals (3,147) Shut In (2,381) Underworld: Blood Wars (2,322)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,723) Taboo (8,961) The Expanse (7,747) Legion (6,219) Arrow (6,008) The Big Bang Theory (5,889) Vikings (4,853) The Blacklist (3,409) Suits (3,167) Sherlock (3,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017