Giriş Kayıt
Scott Mosier

Scott Mosier (46)


Yapımcı, Oyuncu, Editör

Scott A Mosier, 05 Mart 1971 doğumlu yapımcı, oyuncu, editör. Tezgahtarlar (1994), Dogma (1999), Garip Bir Aşk Öyküsü (2008), Sessiz Ve Derinden (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Scott A Mosier
Doğum Tarihi: 05 Mart 1971
Diğer Bir İsmi: Scott
Takma İsmi: Scooter
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Yönetmen 5.9 38
2016 45 Komedi 4.3 8,046

Marvel: Kağıttan Kültüre 75 Yıl
2014 43 Belgesel Editör 7.3 191

İşkence Gecesi
2014 43 Komedi Oyuncu 5.4 35,487

Kahraman İkili
2013 42 Animasyon Senarist
Yapımcı
Oyuncu
5.9 18,932
2013 42 Belgesel Yapımcı 7.5 253
2013 42 Animasyon Oyuncu 5.1 1,339
2013 42 Belgesel Yapımcı 7.5 1,444
2012 41 Belgesel Yapımcı 7.5 2,825

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Senarist 7.2 7,939
2009 38 Macera 6.6 51,840

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 37 Komedi Yapımcı 6.6 156,736
2007 36 Komedi Editör 2.1 13,955
2006 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.6 277

Tezgahtarlar II
2006 35 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.4 119,284
2006 35 Belgesel Editör
Yapımcı
7.2 1,010
2005 34 Komedi Editör 4.6 790
2004 33 Animasyon Yapımcı 7.4 902

Babasının Kızı
2004 33 Komedi Yapımcı
Editör
6.2 57,104
2002 31 Komedi Oyuncu    
2002 31 Komedi Yapımcı
Editör
Yönetmen Asistanı
   

Sessiz Ve Derinden
2001 30 Komedi Sanat Bölümü
Yönetmen Asistanı
Editör
Yapımcı
Oyuncu
Çeşitli
6.9 134,239
2000 29 Suç Editör
Yapımcı
Sesler
Oyuncu
5.3 3,570
2000 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 10,407
1999 28 Macera Sanat Bölümü
Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Editör
Oyuncu
7.4 189,480
1999 28 Komedi Yapımcı 5.3 329
1999 28 Gerilim 5.2 315

Can Dostum
1997 26 Dram Yapımcı 8.3 674,589

Amy'nin İzinde
1997 26 Komedi Editör
Yapımcı
Oyuncu
7.3 119,584
1996 25 Komedi Yapımcı    

Aylak Fareler
1995 24 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
Yapımcı
7.2 103,403

Tezgahtarlar
1994 23 Komedi Sesler
Editör
Yapımcı
Oyuncu
7.8 190,482
1992 21 Kısa Metraj Senarist
Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
4.8 432
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017