Giriş Kayıt
Moni Moshonov

Moni Moshonov (66)


Oyuncu

Shlomo Moshonov, 18 Ağustos 1951 İsrail doğumlu oyuncu. Geç Evlilik (2001), Filleri Avlamak (2013), Yafa (2009), Kedma (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Shlomo Moshonov
Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1951
Doğum Yeri: İsrail
Diğer Bir İsmi: Monny Moshonov | Moni Mushonov
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 64 Dram Oyuncu 6.0 2,143
2014 63 Dram Oyuncu 7.4 290
2013 62 Komedi Oyuncu 5.4 34
2013 62 Dram Oyuncu 7.2 152

Filleri Avlamak
2013 62 Komedi Oyuncu 6.4 792
2013 62 Oyuncu 5.4 55
2013 62 Komedi Oyuncu 5.3 402

Yafa
2009 58 Dram Oyuncu 6.9 617

İki Aşık
2008 57 Dram Oyuncu 7.1 31,715

Gecenin İki Yüzü
2007 56 Suç Oyuncu 6.9 76,065
2004 53 Dram Oyuncu 7.1 152
2003 52 Dram Oyuncu 5.9 317
2002 51 Dram Oyuncu 6.0 583

Geç Evlilik
2001 50 Komedi Oyuncu 7.2 2,599
1986 35 Dram Oyuncu 5.9 1,857
Dizi Altyazıları
Vikings (9,242) Supernatural (3,976) Mr. Robot (3,824) Game of Thrones (3,290) The Big Bang Theory (3,245) Gotham (3,014) Shameless (2,899) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,874) Arrow (2,826) The Flash (1,907)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017